۰۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July 2025
15:24
کد خبر : 9303952
۲۰:۵۷

۱۳۹۹/۰۹/۲۶
جانشین انتظامی استان همدان خبر داد

کشف ۱۶ دستگاه تلویزیون قاچاق در همدان

جانشین انتظامی استان همدان از کشف تعداد ۱۶ دستگاه تلویزیون خارجی قاچاق به ارزش تقریبی ۲ میلیارد ریال خبر داد.
کشف تعداد ۱۶ دستگاه تلویزیون قاچاق در همدانسرهنگ رضا زارعی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در ایستگاه بازرسی شهید زارعی همدان، شب گذشته حین کنترل خودرو‌های عبوری به دو دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵  که با سرعت زیادی در حال عبور بودند مشکوک شدند.

وی افزود: رانندگان خودرو‌های مذکور بدون توجه به علائم هشدار دهنده و اخطار پلیس از محل متواری شدند.

جانشین انتظامی استان همدان بیان داشت: ماموران سریعاً مراتب را به گشت خودرویی ومرفوک استان اعلام که، گشت خودرویی پلیس، خودرو‌ها را در حوالی میدان کربلا مشاهده که جهت توقیف خودرو‌ها چندین مرتبه اخطار به راننده آن‌ها را صادر که هیچکدام از رانند‌ه‌ها توجهی نکرده و با سرعت زیادی متواری می‌شوند.

وی افزود: سرانجام ماموران توانستند  این خودرو‌ها را در ورودی شهر همدان متوقف و در بازرسی از آن‌ها  تعداد ۱۶ دستگاه تلویزیون ۵۰ اینچ خارجی را کشف کنند.

زارعی  با اشاره  به ارزش ۲ میلیارد ریالی این محموله برابر نظر کارشناسان گفت: راننده‌های این خودرو‌ها دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به همراه پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

انتهای پیام/

 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید