۲۸ / تير / ۱۴۰۴ - 19 July 2025
22:58
کد خبر : 9304313
۲۲:۱۴

۱۳۹۹/۰۹/۲۸
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد

ضرورت تکمیل سینما فرهنگیان ملایر

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تکمیل سینما فرهنگیان ملایر را یکی از اولویت‌های نوسازی مدارس برشمرد.

ضرورت تکمیل سینما فرهنگیان ملایربه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت الاسلام احد آزادی‌خواه در شورای آموزش و پرورش شهرستان ملایر که با حضور مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان برگزار شد، تکمیل سینما فرهنگیان ملایر را یکی از اولویت‌های نوسازی مدارس برشمرد.

وی تعویض و تجهیز کف‌پوش و صندلی‌های آن را ضرورتی مهم عنوان کرد که در این راستا می‌توان از معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمک گرفت.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای تکمیل طرح‌های نیمه‌کاره دارای اولویت آموزش و پرورش ملایر می‌توان از ظرفیت بنیاد برکت استفاده کرد، به کمک ۹ میلیارد ریالی بنیاد برکت طی سه سال گذشته برای ساخت خانه‌های عالم و تکمیل مساجد روستایی در کنار احداث بیش از چهار مدرسه در روستاهای ملایر اشاره کرد.

وی از سفر مهرالله رخشانی‌مهر معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به ملایر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و با مثبت ارزیابی کردن این سفر برای تامین اعتبارات مورد نیاز، خواستار استفاده بیشتر از ظرفیت خیرین در امر مدرسه سازی و تجهیز فضاهای آموزشی شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید