۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
19:49
کد خبر : 9305084
۰۷:۳۶

۱۳۹۹/۱۰/۰۱
فرمانده سپاه امام سجاد علیه السلام هرمزگان :

توزیع 100 میلیارد تومان بسته معیشتی در هرمزگان

فرمانده سپاه امام سجاد علیه السلام استان هرمزگان گفت : 100 میلیارد تومان بسته معیشتی در هرمزگان توزیع شده است.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از هرمزگان ،فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان گفت: 30 هزار بسته معیشتی در قالب نهمین دوره از رزمایش مواسات و همدلی در هرمزگان تدارک دیده شده که مجموعا تا به امروز 335 هزار بسته به ارزش 100 میلیارد تومان میان نیازمندان توزیع شده است.

سردار اباذر سالاری در نهیمن مرحله از رزمایش مواسات و همدلی عنوان کرد: در این مرحله 30 هزار بسته معیشتی تهیه و توزیع خواهد شد.

وی افزود: در این 9 مرحله از کمک‌های مومنانه بیش از 335 هزار بسته معیشتی با ارزش 100 میلیارد تومان تهیه شده است که به همت مردم، نهادهای حمایتی و سپاه شکل گرفته است.


فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان با بیان این که کارگاه‌های ویژه اشتغال آفرین نیز در ماه‌های اخیر با همت بسیج سازندگی و اصناف شکل گرفته تا  آن دسته از عزیزانی که بیکار شده‌اند، بتوانند در این بستر مشغول به کار شوند، خاطرنشان کرد: تولید البسه با قیمت مناسب و تعمیر وسایل سرمایشی در این دو کارگاه اخیر هدف گذاری شده است.

سردار سالاری عنوان داشت: این کارگاه‌ها با قیمت مناسب و بعضا به صورت رایگان ارائه خدمت خواهند کرد تا بتوانند در این شرایط کرونایی، باری از دوش مردم عزیز استان برداشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید