۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
00:12
کد خبر : 9306090
۱۱:۳۲

۱۳۹۹/۱۰/۰۴
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس بیان کرد :

سپاه پاسداران در خدمت مردم و امت اسلامی

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس گفت: سپاه پاسداران نیرویی مردمی است که در خدمت مردم و امت اسلامی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ایرانشهر، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای قدس در مراسم معارفه فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید معمار در دانشگاه ولایت ایرانشهر با بیان این مطلب گفت: استکبار جهانی به دنبال اختلاف بین امت اسلامی است.

سردار کرمی گفت:با درایت و رهنمود‌های مقام معظم رهبری و هوشیاری ملت ایران خیلی از توطئه‌های دشمنان خنثی شده است.

وی گفت:امروز پیام و تلاش مقام معظم رهبری اتحاد، وحدت و انسجام بین کشور‌های اسلامی است و این تنها راه نجات امت اسلامی از تجاوز و غارت بیگانگان است.

حجت‌الاسلام بزمانی امام جمعه ایرانشهر هم در این مراسم گفت: در آستانه سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام شهید سلیمانی هستیم و همه ما باید تلاش کنیم تا مکتب سلیمانی که برگرفته از مکتب امام است برای همگان ترسیم شود.

مولوی کریم‌زایی امام جمعه اهل‌سنت ایرانشهر هم گفت: سپاه پاسداران به عنوان یکی از ارکان مهم نظام است که در عرصه‌های مختلف از جمله امنیت، محرومیت زدایی، فرهنگی، اقتصادی و آبادانی تلاش می‌کند.

کوثری فرماندار ایرانشهر هم گفت: سپاه پاسداران با مقتضیات زمان خود را منطبق کرده و در شرایط و دگرگونی‌ها و تحولات چه در دوران هشت سال دفاع مقدس و بعد از آن ورود کرده و موفق نیز بوده است.

در این مراسم از زحمات سرهنگ محمد سبزعلیان قدردانی و سردار محمد ناظری به عنوان فرمانده جدید قرارگاه عملیاتی شهید معمار ایرانشهر معرفی شد.


انتهای پیام/

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید