۰۴ / تير / ۱۴۰۴ - 25 June 2025
13:57
کد خبر : 9306869
۱۸:۳۶

۱۳۹۹/۱۰/۰۷

آغاز پویش «نذر سردار دل‌ها» در کرمانشاه برای کمک به دانش‌آموزان مناطق محروم

مسئول اتحادیه انجمن‌‌های اسلامی دانش‌آموزان استان کرمانشاه گفت: «نذر سردار دل‌ها» در قالب پخت نان رایگان به منظور حمایت از دانش‌آموزان در مناطق محروم استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه, علی صفدری از برگزاری نذر سردار دل‌ها در قالب پخت نان رایگان به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی خبر داد.

مسئول اتحادیه انجمن‌‌های اسلامی دانش‌آموزان استان کرمانشاه در توضیح برگزاری چگونگی این  نذر، گفت: این پویش دانش‌آموزی از طرف بچه‌های انجمن اسلامی به منظور حمایت از دانش‌آموزان در مناطق محروم استان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هر انجمن اسلامی مدرسه، مسئولیت کمک برای پخت نان رایگان یک نانوا را عهده‌دار خواهد بود، اضافه کرد: سهم هر دانش‌آموز در این پویش که مزین شده به نام سردار دل‌ها ۱۰ هزار تومان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید