۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
17:33
کد خبر : 9307041
۱۱:۰۰

۱۳۹۹/۱۰/۰۸
نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

تنبیه خدا برای فتنه‌گران بسیار شدید و جدی است

آیت اله عابدینی در دیدار پاسداران استان قزوین گفت: تنبیه خدا برای فتنه‌گران بسیار شدید و جدی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار پاسداران سپاه حضرت صاحب الامر(عج) استان قزوین اظهار کرد: خدای متعال در عصر و نسل ما حرکت عزت و اقتدار مسلمانان را سرعت بخشیده است و وقتی چند دهه اخیر را بررسی می کنیم، شاهد تراکم موفقیت‌ها، پیروزی‌ها، اعتلا و اقتدار مسلمانان هستیم.

وی تصریح کرد: در هفتم دی 1357 در قزوین شرایط رعب و وحشت به وجود آمده بود و کسی به راحتی جرأت رفت و آمد در خیابان را نداشت و کسی که به خیابان می‌آمد مشخص نبود سلامت به خانه بازگردد.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه عزت و اقتدار امروز را مدیون تحمل سختی‌های آن دوران هستیم، ادامه داد: به خاطر سختی‌ها و شکنجه‌هایی که دیدیم مسئولیت‌های امروزمان دو چندان است و باید با جدیت پای کار باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: امام علی(ع) فرمودند در زمان پیامبر(ص) کفار ناجوانمردی‌های بسیاری داشتند و آن مخالفت‌ها را اظهار می‌کردند اما در عصر ما کفار با لباس فتنه به میدان می‌آیند.

وی افزود: برخی تمام هستی خود را برای پیروزی انقلاب صرف کردند، برخی پس از پیروزی انقلاب راه خود را پیدا کردند اما عده‌ای بودند که هیچگاه راه انقلاب را پیدا نکردند و گروه فتنه‌گران را تشکیل داده و با فتنه دنبال آسیب زدن هستند.

آیت‌الله عابدینی بیان کرد: خداوند در سوره عنکبوت می‌فرماید آیا مردم گمان می‌کنند همان که گفتند ایمان آورده‌ایم به حال خود رها می‌شوند و در فتنه و آزمایش قرار نمی‌گیرند؟! اینگونه نیست و همه در محدوده فتنه قرار می‌گیرند تا در عرصه آزمایش و فتنه صادقان از کاذبان مشخص شوند.

وی با بیان اینکه وقتی فتنه ایجاد می‌شود این نیست که فقط فتنه‌گران مورد خشم قرار می‌گیرند، اظهار کرد: آثار زیان‌بار فتنه فقط دامن فتنه‌گران را نمی‌گیرد بلکه دامن همه کسانی که در فتنه‌ها بی‌تفاوتی می‌کنند، سکوت کرده و به وظیفه ایمانی خود عمل نمی‌کنند را نیز می‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: خداوند فرموده از فتنه برحزر باشید چرا که آثار آن فقط دامن فتنه‌گران ستمگر را نمی‌گیرد و هر کسی که در برچیدن فتنه پای کار نباشد، دامن او را نیز می‌گیرد و تنبیه خدا برای فتنه‌گران بسیار شدید و جدی است چرا که خداوند تأکید کرده فتنه بسیار شدیدتر و بزرگ‌تر از قتل است.

آیت‌الله عابدینی افزود: ولایت و امامت ستون خیمه دین است و در فتنه‌ها ستون خیمه دین آسیب می‌بیند، اموال به آتش کشیده می‌شود و اتفاقات بسیاری رخ می‌دهد و یکی از اتفاقاتی که رخ می‌دهد، قتل است و به همین خاطر است که فتنه شدیدتر و بزرگ‌تر از قتل است.

وی خاطرنشان کرد: رسول گرامی اسلام(ص) در حدیث مشهور فرموده وقتی فتنه‌ها به شما حجمه آورد و فضا فتنه آلود شد، راست و دروغ گم شد و حق و باطل معلوم نبود، باید خودتان را در پناه قرآن قرار دهید.

امام جمعه قزوین اضافه کرد: در پناه قرآن به معنای استخاره کردن نیست بلکه به این معناست که راه و مسیر درست را از قرآن بگیریم؛ همان گونه که قرآن می‌گوید امام حق را فراموش نکن و زیر سیطره اجانب نروید.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: رسول خدا(ص) فرمود در میان کسانی که مدعی مودت و محبت اهل بیت(ع) هستند کسانی پیدا می‌شوند که درفتنه از دجال هم بدتر و خطرناک‌تر هستند. آنها نام ائمه اطهار(ع) را بر زبان دارند اما اهل فتنه هستند و امروز نیز می‌بینیم برخی از تمام معارفی که در وجود امام حسن(ع) بوده را کنار گذاشته‌اند و می‌گویند حضرت اهل مذاکره بود؛ آنها درک نمی‌کنند که کار حضرت اتمام حجت بود اما آنها این را بهانه‌ای قرار می‌دهند تا فتنه‌های خود را توجیه کنند.

۱۰۱۰/پ۳۰/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید