۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۳:۱۰
کد خبر : 9308301
۱۰:۱۵

۱۳۹۹/۱۰/۱۱
مسئول بسیج طلاب و روحانیون استان:

تکریم شعائر دینی از رسالت های جهادگران بسیج طلاب است

تکریم شعائر دینی از رسالت های جهادگران بسیج طلاب است
حجت الاسلام حمید محمدی، همراهی با خانواده های مصیبت دیده از کرونا و تکریم شعائر دینی را از رسالت های جهادگران بسیج طلاب و روحانیون دانست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ نشست صمیمانه طلاب و روحانیون جهادگر بسیجی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد همزمان با دهه بصیرت و ایام بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، برگزار شد.

مسئول سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه قمربنی هاشم علیه السلام در این دیدار با تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت دهه بصیرت و سالگرد شهادت سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی، گوشه هایی از فعالیت های جهادی طلاب و روحانیون بسیجی در عرصه مقابله با کرونا و خدمت رسانی به نیازمندان و محرومان در قالب رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه را تشریح کرد.

حجت الاسلام حمید محمدی افزود: برنامه های فرهنگی، بصیرتی، روشنگری و کمک رسانی از جمله اقدامات بسیار ارزشمندی است که سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه قمربنی هاشم علیه السلام داشته است.

وی، تکریم شعائر دینی را از رسالت های جهادگران بسیج طلاب و روحانیون دانست و  ادامه داد: حضور طلاب و روحانیون جهادگر بسیجی در امر غسل، تکفین، اقامه نماز میت و تلقین اموات کرونایی به منظور رعایت شعائر دینی و مذهبی، یکی دیگر از اقدامات ارزشمند برای تکریم خانواده های مصیبت دیده ناشی از ویروس منحوس کرونا است.

در این مراسم از چند مسئول گروه های جهادی بسیج طلاب و روحانیون با اهدای لوح تجلیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید