۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:42
کد خبر : 9309219
۲۲:۱۶

۱۳۹۹/۱۰/۱۳
امام جمعه پاوه:

سردار سلیمانی حامی ملت‌ها در مقابل تکفیری‌ها بود

امام جمعه پاوه گفت: شهید سلیمانی حامی خلق در کشورهایی همچون عراق و سوریه در مقابل جریان تکفیری بود.

ماموستا ملاقادر قادری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از پاوه، با اشاره به شهادت سردار سلیمانی به عنوان بزرگترین حادثه سال گذشته اظهار داشت: حاج قاسم مردی مردم‌شناس و شجاع و سپر امنیت برای ایران در مقابل داعش بود.

وی عنوان کرد: وقتی تکفیری‌ها از موصل به سمت کرکوک حرکت کردند دو هدف ترسیم کرده بودند که به کربلا و نجف در عراق بروند و از طریق قصرشیرین وارد کرمانشاه و ایران شوند.

قادری گفت: سردار سلیمانی به همراه نیروهایش سپری در مقابل این تندروی شدند و هرچند منطقه ما نیز ضربه خورد اما به طور قطع همچون عراق نبود.

امام جمعه پاوه افزود: سردار سلیمانی حامی خلق در عراق، فلسطین و سایر کشورهایی بود که توسط داعش تهدید می‌شدند. 

قادری بیان کرد: ترامپ با این عمل خبیث و ترور شهید سلیمانی آبروی دموکراسی در آمریکا را برد و با دست خود ذلت و شکستش را امضا کرد.

وی افزود: ترامپ در انتخابات شکست خورد و بدترین برخورد با او شد و این نتیجه عمل خبیث او است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید