به گزارش خبرگزاری بسیج از سلماس، سرهنگ پاسدار یوسف محمدلو از طبخ و توزیع ۲٠٠٠ پرس غذای گرم توسط حوزه مقاومت بسیج شهید نوبخت سیلاب به خانواده های نیازمند و آسیب دیده از بیماری کرونا خبر داد.
وی ادامه داد: این تعداد غذا ی گرم به همت خیرین بسیجی و از محل اعتبارات محرومیت زدایی قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) در ادامه نهضت سراسری کمک مومنانه و طرح سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی تهیه و در بین افراد آسیب دیده توزیع شد.
این مسئول در ادامه به شهادت سردار دل ها اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی در همه بحران ها یک طرح و نقشه داشت، که با عملی کردن آن بحران را تدبیر می کردند.
وی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در قطع زنجیره گسترش بیماری کرونا، افزود: این طرح با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان با هدف بیمار یابی و معرفی افراد نیازمند کمک به شبکه اجرا میشود.
انتهای پیام
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |