یادداشت//

انتظارات انقلابی خراسانی‌ها از استاندار خراسان‌رضوی چیست؟

کد خبر: ۹۳۱۱۶۳۸
|
۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۵
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ محمد صادق معتمدیان هنوز نخستین فصل استانداری‌اش را در خراسان رضوی پشت سر نگذاشته و شاید عمر تکیه زدن او به صندلی ساختمان خیابان بهار به یکسال نرسد، اما روزی که این مسوولیت را می‌پذیرفت می‌دانست که با مطالبات بسیاری روبرو خواهد بود.

اول. نخستین انتظار انقلابی از او، گره‌گشایی اقتصادی از مشکلاتی است که امروز نه شایسته مردم است نه شایسته انقلاب اسلامی است. به اعتقاد کارشناسان بخش مهمی از شرایط پیش آمده مرهون سستی، بی‌تدبیری و مدیریت ناکارآمد برخی از مسوولان است. باید دید معتمدیان الگوی مدیریت جهادی را در پیش می‌گیرد و سراغ گره‌گشایی اقتصادی خواهد رفت یا بهانه‌هایی مانند تبعیت از شرایط کلی اقتصادی، نبود اجازه از طرف تهران و نکاتی از این دست ادامه پیدا خواهد کرد؟

دوم. مردم خراسان رضوی در پاسداشت ارزش‌های انقلابی همیشه پیشگام بوده‌اند. نمونه آن ماجرای ۹ دی سال ۸۸ بود که در مشهد زودتر از سراسر کشور علیه فتنه‌گری واکنش نشان داده شد. اما چه می‌شود که امسال نه تنها این بزرگداشت به شایستگی برگزار نمی‌شود که حتی شهر نیز در نهم دی‌ماه رنگ و بوی بصیرت به خود نمی‌گیرد، شاید تبلیغات شهری کمترین نشانه آن باشد. آقای استاندار شاید بدانند که همایش‌های دولتی در سالن‌های سربسته دیگر شهر‌های کشور در همان روز‌ها برقرار بود هرچند مساله فقط برگزاری مراسم نیست و اراده بزرگداشت همه‌جانبه این روز مهم است. آنجا این موضوع بیشتر حساسیت جریان انقلابی را برمی‌انگیزد که جای استاندار در مراسم، پاسداشت و ادای احترام به آیت‌الله مصباح یزدی نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری در کنار بقیه مسوولان خالی بود! طبیعی است که پیام تسلیت این جای خالی را پر نکرد.

سوم. برکسی پوشیده نیست که خراسان رضوی به اتکای فرهنگ و معنویت، جایگاه مهمی در کشور دارد و انتظارات در این‌باره از سکاندار مدیریت استان کم نیست. اقدامات فرهنگی معتمدیان یکی از شاخص‌های ارزیابی او خواهد بود که هنوز در این زمینه اتفاق مهم یا برنامه خاصی دیده نشده است. فصل اول کاری او گزاره فرهنگی مهمی را نداشته و نباید هم برای مطالبه‌گری چندان عجله داشت. هرچند یک حاشیه درباره نصب سنگ مزار مرحوم شجریان حرف و حدیث‌هایی را به دنبال داشت و شنیده‌هایی حاکی از این بود که تاکید معتمدیان موجب نادیده گرفتن استاندارد‌های آرامگاه فردوسی برای نصب سنگ مزار، خارج از چارچوب توافق بوده است.

چهارم. فساد هیچ کجا زیبنده نیست و زشت‌تر این است که در بدنه مسوولیتی دولت وجود داشته باشد. مردم به هیچ‌وجه نمی‌توانند ببینند میراث‌داران شهید برونسی، کاوه و شوشتری در مشهد بر کرسی مسوولیت تکیه بزنند، اما خود یا زیردستانشان آلوده به فساد باشند. استاندار خراسان رضوی حتما برای برخورد با مسوولی که آلوده به فساد اقتصادی است باید هزینه دهد، اما مطمئن باشد که مردم انقلابی پشت سر او هستند و حمایت خواهند کرد. برخورد دستگاه قضا در استان با برخی مدیران فاسد در چند سال گذشته در حالی ادامه خواهد داشت و سرعت بیشتری خواهد گرفت که معتمدیان نیز همسو با جریان مقابله با مدیران فاسد حرکت کند و در این برخورد‌ها حتی پیش‌قدم بوده و استقبال کند.
 
به قلم ناصر نعمتی
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار