شهید «سلیمانی» در تاریخ و قلوب مردم آزادیخواه ماندگار شد
به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت الاسلام محمد هادی نظیری امروز در جمع طلاب با گرامیداشت یاد و خاطره شهید «حاج قاسم سلیمانی» اظهار داشت: آنچه از کلام بزرگان و متون دینی وجود دارد و مصادیق و نمونههایی تاریخی همانند بحث ماندگاری قیام عاشورا و اصحاب سید الشهدا(ع) و در دوران کنونی نیز باید «حاج قاسم سلیمانی» را مصداق آن دانست، ضروری است تا به تبیین این موضوع بپردازیم که چگونه میشود بدون آنکه مردم فردی را ببینند او در تاریخ ماندگار شود.
وی اولین عامل این موضوع را وجود اخلاص دانست و گفت: منظور از اخلاص، آن است که عمل فرد به معنای واقعی با اراده خداوند متعال و اراده جانشین خدا در روی زمین، یعنی امام جامعه همخوانی داشته باشد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان همدان افزود: زمانی که فرد دقیقا خودش را در راستای اراده امام قرار میدهد و اهدافی که مد نظر امام جامعه است را دنبال میکند، نشان دهنده ولایتمداری و پذیرش ولایت امام از طرف آن فرد است.
وی با اشاره به سیره شهید «سلیمانی» خاطرنشان کرد: در کلام «حاج قاسم» به عینه میبینیم که ایشان با قسم یاد کردن، یکی از شئون عاقبت بخیری را تبعیت از امام جامعه عنوان میکنند، که مصداق آن مقام معظم رهبری است، چراکه ولایت ایشان در امتداد ولایت رسول الله و امام عصر تعریف میشود.
نظیری با بیان اینکه «حاج قاسم» در تاریخ و در قلوب مردم آزادیخواه ماندگار شد، عنوان کرد: اراده خداوند بر ماندگاری امام جامعه است بنابراین هر کس در افق ماموریت امام جامعه حرکت کند او نیز ماندگار خواهد شد و این خواست خدا است.
وی با اشاره به اعتقاد شهید «سلیمانی» به استفاده از ظرفیتهای مردمی، اظهار داشت: عامل دوم در ماندگاری مکتب «حاج قاسم» عشق و ارادت ایشان به مردم است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان تصریح کرد: شهید «سلیمانی» به معنی واقعی کلمه به ظرفیتهای مردمی باور داشت و از توان مردم در حل مسائل و پیشبرد اهداف استفاده میکرد، همانند آنچه در سیره امام(ره) نیز سراغ داریم.
وی با تاکید بر اینکه «حاج قاسم» به دلیل آنکه دلش با دل مردم گره خورده بود، در تاریخ ماندگار شد، گفت: شهید «سلیمانی» در عراق با استفاده از همین ظرفیت مردمی حشدالشعبی را پایهریزی میکند و در سوریه هم بر این اساس مردم را پای کار میآورد.
نظیری با اشاره به ارادت ویژه شهید «سلیمانی» به اهل بیت و خاصه حضرت زهرا(س)، اظهار داشت: سومین عامل در ماندگاری مکتب حاج قاسم، انس و الفت ایشان با اهل بیت (ع) و به ویژه حضرت زهرا(س) بود تا جایی که از «حاج قاسم» به عنوان پایهگذار ستاد بازسازی عتبات عالیات یاد میشود.
وی ادامه داد: از آنجایی که در کار شهید «سلیمانی» اخلاص وجود داشت، این کار قوام زیادی پیدا میکند، بنابراین به دلیل آنکه ایشان دل در گرو ائمه(ع) داشتند، در قلبها جای گرفت.
انتهای پیام/