به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری ، سرهنگ دوم پاسدار محسن کریمی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران، انقلاب االهی بود و در زمانی به پیروزی رسید که هر صدای مخالف دو ابر قدرت شرق و غرب به شدت توسط ایادی آنها سرکوب می شد ولی به لطف خداوند متعال و با رهبری امام راحل رحمه الله علیه و حضور با شکوه مردم و به مدد خون پاک شهیدان، این انقلاب با تکیه بر شعارهای االهی و اسلامی و علی رغم میل شرق و غرب به پیروزی رسید.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بن افزود: این انقلاب شکوهمند در حالی به چهل ودومین سالگرد خود رسیده است که دشمنی های زیادی برای نابودی آن انجام شده است و همه عالم در جنگ نظامی و سخت و جنگ فرهنگی و نرم دست به دست هم داده اند تا نور این انقلاب را خاموش کنند ولی مشاهده می کنیم که علی رغم همه مشکلات این انقلاب پرقدرت جلو می رود و یک به یک پوزه جهانخوران و ستمکاران را به خاک می مالد.
وی خاطر نشان کرد: به مناسبت بزرگداشت چهل و دومین فجر انقلاب، برنامه های متنوعی همچون رژه موتوری، یادواره شهدای دانش آموز ، یادواره های آبروی محله، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزسی، سرکشی از خانواده شهدا و پیشکسوتان انقلابی، مسابقات کتابخوانی، دیدار با امام جمعه، نشست های بصیرتی و سیاسی، افتتاح خانه های محروم ، جشن های ولادت حضرت زهرا سلام الله وبرنامه های متعدد در فضای مجازی در سطح حوزه ها و پایگاهها و مساجد شهرستان بِن اجرا خواهد شد.