۰۸ / مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July 2025
03:13
کد خبر : 9315920
۰۰:۰۰

۱۳۹۹/۱۱/۱۲

دشمن به دنبال شکستن مقاومت ملت ایران است

آئین دیدار با خانواده معظم شهدا و تجلیل از مادران شهدا توسط حوزه شهید مطهری تازه شهر سپاه سلماس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سلماس، همزمان با  دهه فجر انقلاب اسلامی و هفته نکوداشت مقام مادر آئین دیدار با خانواده های شهدای ۸سال دفاع مقدس و تجلیل از مادران شهیدان رونقی و بهمنی با حضور مسئولین و فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج خواهران و برادران  تازه شهر سپاه سلماس در فضای باز برگزار شد.

حجت الاسلام اسماعیل نجفی مربی صالحین حوزه در این مراسم، گفت: مادران شهدا پرچمدار معرفت و بصیرت امت اسلامی هستند و از ابتدای انقلاب امام خویش را شناختند و لبیک گویان به صحنه آمدند و فرزندان خود را تقدیم نظام و انقلاب کردند و این بصیرت امروز نیز همچنان جاری و ساری است.

وی تصریح کرد: دشمن در این چهل سال گذشته با همه امکانات و تجهیزات تمام سعی خود را در برهم زدن زنجیره مقاومت به کار بست اما امروز جبهه مقاومت مقتدر، مرهون معرفت و بصیرت امت اسلامی و خون مطهر شهداست.

 نجفی در ادامه خاطر نشان کرد: امنیت پایدار ما درکشور مرهون ایثار و ازخودگذشتگی شهدا و رزمندگان بوده و ما باید یاد و خاطره شهدا و رزمندگانی که در این سرما و درگرمای تابستان از مرزهای میهن پاسداری می‌‌کنند ارج نهیم .

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید