استاندار خراسان رضوی تاکید کرد؛

ضرورت تمرکز بر چرخه محصول کشمش و انگور خلیل‌آباد

معتمدیان با تأکید ضرورت تمرکز بر چرخه محصول کشمش و انگور خلیل‌آباد، گفت: محصول مهم و اصلی شهرستان خلیل‌آباد کشمش است و باید کمیته‌ای برای کار بر روی این محصول تشکیل شود.
کد خبر: ۹۳۱۵۹۳۳
|
۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، محمدصادق معتمدیان، بعد از ظهر امروز در نشست جمع‌بندی سفر خود به خلیل‌آباد که در محل سالن اجتماعات شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: بیمارستان خلیل‌آباد چندین سال است که افتتاح شود و باید بخش‌هایی که کمبود دارد لیست شود و در جهت برطرف شدن آن پیگیری کنیم.

وی با بیان اینکه اقداماتی که برای تکمیل و تجهیز بیمارستان ۳۲ تختخوابی خلیل‌آباد نیاز است باید مشخص و تا دهه فجر برطرف شود، خاطرنشان کرد: در حوزه عمرانی همیشه تأکید داریم که اگر پروژه‌ای افتتاح می‌شود باید تکمیل باشد و از همان روز بتواند خدمات‌رسانی کند.

استاندار خراسان رضوی همچنین در ادامه تصریح کرد: مردم سال‌ها انتظار کشیده‌اند که بیمارستان خلیل‌آباد افتتاح شود و باتوجه‌به شرایط کشور، افتتاح آن جای تقدیر و تشکر دارد، ولی نباید کمک کاری در جهت تکمیل آن نباید باعث شود که خدمات و اقدامات نظام در این زمینه زیر سؤال برود.

وی با تأکید بر اینکه در مهاجرتی که از روستا‌ها به حاشیه شهر‌ها صورت می‌گیرد بخشی از آن به این دلیل است که نتوانسته‌ایم مدیریت کنیم، اذعان کرد: هیچ مشکلی برای تأمین زمین برای روستایی‌ها نداشته باشیم و بخشی از آن در بحث بازنگری طرح‌های هادی باید تأمین شود و هیچ محدودیتی نباید برای واگذاری زمین در روستا‌ها باشد.

معتمدیان با بیان اینکه شهر‌های تازه‌تأسیس که روستا بودند و به شهر ارتقاء پیدا کرده‌اند، متأسفانه هیچ آثاری از تغییر و تأمین زیرساخت‌های شهری در آن مشاهده نمی‌شود، عنوان کرد: باید از ظرفیت‌های قانونی خود در حوزه تصمیم‌گیری استفاده کنیم و بحث تأمین زمین در روستا‌ها نیز باید دنبال شود تا فضای کار جدید در مباحث عمرانی برای توسعه شهر‌ها و روستا‌ها ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه نگاه کاملاً انبساطی به پروژه‌های عمرانی داریم و به دنبال کمک به توسعه شهر‌ها و شهرداری هستیم، تشریح کرد: در استان دچار بحران تصمیم‌گیری هستیم و باید کار مردم راه بیفتد و مدیران از اختیارات قانونی خود استفاده کنند.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اینکه مسیر بردسکن به خلیل‌آباد مسیر مهمی است و بردسکن دروازه ورودی استان از نظر ارتباطی محسوب می‌شود، بیان کرد: استان‌های مرکزی برای دسترسی به مشهد باید از این مسیر استفاده کنند و تکمیل پروژه باند دوم خلیل‌آباد به بردسکن می‌تواند پیشرفت منطقه را به دنبال داشته باشد.

عدم استفاده از ظرفیت‌های قانونی ضعف دستگاه‌های خراسان رضوی است / لزوم استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای حل مشکل باند دوم خلیل‌آباد به بردسکن

وی با بیان اینکه با اعتبارات قطره چکانی و ملی نباید انتظار پیشرفت این پروژه به این زودی داشته باشیم و ضعف دستگاه‌های خراسان رضوی عدم استفاده از ظرفیت‌های قانونی است، تأکید کرد: منتظر بودجه نشستن کاری را پیش نخواهد برد و برای حل مشکلات بخصوص پیشبرد پروژه‌هایی نظیر باند دوم خلیل‌آباد به بردسکن باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم.

معتمدیان با اشاره به اینکه تحول بسیار خوبی در تأمین منابع مالی استان با دعوت از مسئولان کشوری رخ خواهد داد و کمک بسیار خوبی به پروژه‌های اساسی خواهد بود، ابراز کرد: جاده‌ها از مهم‌ترین اولویت‌های مردم منطقه ترشیز است که باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی اظهار کرد: یکی از اولویت‌های ما در مناطقی که اقلیم خشک دارد و زندگی مردم بستگی به همین حداقل آب‌ها است و متأسفانه برداشت بی‌رویه زیاد شده و وضعیت کسری بالا است تکالیفی داریم برای دستگاه‌های متولی که به سمت کشت گلخانه‌ای و پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری حرکت کنیم.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه اجرای پروژه‌های آبخیزداری باعث کاهش اثرات مخرب روان آب‌ها و سیلاب‌ها می‌شود، خاطرنشان کرد: آب منطقه‌ای باید بجای سدسازی باید به دنبال ایجاد مخازن تغذیه مصنوعی باشند و در این بخش باید ورود جدی داشته باشیم تا اثراتی مطلوبی بر روی قنوات و ذخیره آب در سفره‌های زیرزمینی داشته باشد.

وی با تأکید ضرورت تمرکز بر چرخه محصول کشمش و انگور خلیل‌آباد، تصریح کرد: محصول مهم و اصلی شهرستان خلیل‌آباد کشمش است و باید کمیته‌ای برای کار بر روی این محصول تشکیل شود و در جهت توسعه کشت، معرفی، برندسازی، تجاری‌سازی، بسته‌بندی این محصولات تلاش شود.

معتمدیان با اشاره به اینکه خام‌فروشی از عمده مشکلات محصول کشمش شهرستان خلیل‌آباد است که باید مدیریت شود، اذعان کرد: حمایت‌های دولت باید در زمینه ریل‌گذاری اقتصادی باشد تا در سال آینده به مرحله‌ای برسیم که دیگر خام‌فروشی در شهرستان کنار بگذاریم تا ارزش افزوده به جیب مردم و اهالی منطقه خلیل‌آباد که بیشترین زحمت را برای تولید محصول می‌کشند برود.

وی با بیان اینکه تمرکز باید بر روی ظرفیت‌های نسبی منطقه گذاشته شود، عنوان کرد: فرآوری محصول انگور بسیار ضعیف است و به‌صورت سنتی مربوط به ۱۰۰ سال پیش صورت می‌گیرد و به سمت ایجاد مجتمع فرآوری و خشک‌کن محصولات شهرستان به‌خصوص انگور حرکت کنیم تا مقدمه‌ای برای توسعه صنایع باشد.

استاندار خراسان رضوی با تأکید بر اینکه مبنای توسعه شهرستان خلیل‌آباد باید بر روی انگور به‌عنوان محصول استراتژیک آن باشد، تشریح کرد: جشنواره‌ها، همایش‌ها، نشست‌های زیادی برگزار شود، وزارت خارجه را پای‌کار بیاوریم تا با استفاده از این ظرفیت‌ها، محصول انگور و کشمش شهرستان رونق بگیرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلاتی که در بحث ارتقاء تقسیمات کشوری داریم این است که بخش به شهرستان تبدیل می‌شود، ولی هیچ تغییری در ساختار ایجاد نمی‌شود، تأکید کرد: با ایجاد مجتمع‌های اداری، ساختار‌های جدید اداری را برای شهر‌های کم‌جمعیت مثل خلیل‌آباد ایجاد کنیم.

معتمدیان با تأکید بر اینکه مطالبات به حق مردم در مناطق مختلف به‌خصوص شهر‌های کمتر توسعه‌یافته و تازه‌تأسیس باید تمرکز داشته باشیم و مباحث توازن منطقه‌ای را با کمک دستگاه‌های استانی برطرف کنیم، بیان کرد: با هم‌افزایی که در سطح استان انجام می‌گیرد باید بتوانیم منابع مطالبات استان را فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید بتوانیم همه امکانات و ظرفیت‌های دولتی و نهاد‌های حاکمیتی و انقلابی را در جهت رفع مطالبات کمک کنیم، ابراز کرد: نگاه‌های اختلافی، جزیره‌ای و حزبی به نفع استان، مردم و منطقه نیست و توسعه همه‌جانبه خراسان رضوی و توجه به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای از اولویت‌های ما است.



روند رو به افزایش جذب سرمایه‌گذار در اولویت برنامه‌ها قرار دارد

ابراهیم قاسم‌پور، فرماندار خلیل‌آباد در این نشست با بیان اینکه شهرستان خلیل‌آباد دارای دو بخش مرکزی و ششطراز است، اظهار داشت: عموم معیشت شهرستان بر پایه کشاورزی است و در بحث کشاورزی، رتبه اول تولید کشمش و انگور را در سطح استان دارا است.

وی همچنین ادامه داد: در شهرستان باتوجه‌به اینکه قطب کشاورزی هستیم ۱۲ واحد سورت کشمش با سرمایه‌گذاری بخش خصوص و با کمک اعتباراتی از حوزه دولتی راه‌اندازی شده و این روند رو به افزایش را در جذب سرمایه‌گذار بخش کشاورزی در برنامه‌های شهرستانی وجود دارد.



لزوم استقلال بنیاد مسکن در شهرستان خلیل‌آباد / تکمیل باند دوم خلیل‌آباد به بردسکن از مهم‌ترین مطالبات مردم است

حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین، نماینده مردم خلیل‌آباد، کاشمر، بردسکن و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی در این نشست اظهار داشت: توریسم کشاورزی و محصولات تولیدی یکی از مواردی است که شهرستان به آن نیاز دارد و لازمه آن دو زیرساخت اصلی جاده و زیرساخت‌های منطقه‌ای مثل کارخانه جات و شهرک‌های صنعتی است.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین مطالبه مردم شهرستان، باند دوم جاده خلیل‌آباد به بردسکن است که در اولویت اول مطالبات قرار دارد، خاطرنشان کرد: در دوره‌های ۴ ساله گذشته ماشین‌های آلات جاده‌سازی کم و پیش کار می‌کردند و زیرساخت‌های لازم تقریباً فراهم است و مشکل قیر و بودجه حداقلی دارد.

نماینده مردم خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه اگر این جاده کامل شود دسترسی به شهر راحت‌تر و شهر خلیل‌آباد از بن‌بست خارج می‌شود، تصریح کرد: برای اینکه منطقه رونق اقتصادی بهتری داشته باشند باید توریست‌هایی در حوزه‌های مختلف وارد شهر شوند و از جاذبه‌های بی‌نظیر آن نظیر پارک جنگلی و آبگرم را حس کنند.

وی ضمن تأکید بر لزوم استقلال بنیاد مسکن در شهرستان خلیل‌آباد، اذعان کرد: بیشترین مراجعات بنیاد مسکن کاشمر از روستا‌های شهرستان خلیل‌آباد است و تحت پوشش بیشتری نسبت به کاشمر دارد.

نیک‌بین با بیان اینکه ساختمان اداری ورزش و جوانان در استادیوم شهید علوی نژاد سال‌های زیادی، نیمه‌تمام رها شده است و باید با مصوبه‌ای از این وضعیت خارج شود، عنوان کرد: بیمارستان خلیل‌آباد که ساختمان تکمیل و مجهزی دارد اگر به بیمارستان تأمین اجتماعی تبدیل شود شهرستان‌های خلیل‌آباد، کاشمر، بردسکن، کوهسرخ، فیض‌آباد و بجستان می‌توانند از این خدمات تأمین اجتماعی استفاده کنند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار