خبرهای داغ:

باید جهان مملو از تفکر فاطمی شود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه گفت: امروز باید تفکر فاطمی را در فرزندان خود ایجاد کنیم تا قلب‌هایشان مملو از محبت اهل بیت (ع) شود و راه و روش آن ها را در زندگی خود ادامه دهند.
کد خبر: ۹۳۱۷۴۲۳
|
۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹

همزمان با میلاد با سعادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) حجت الاسلام و المسلمین مهدی محمدی وند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در سرخه اظهار کرد: رسول اکرم (ص) فرمودند: «فَاطِمَهُ بَهْجَهُ قَلْبِی» ابتهاج و نشاطِ دلِ من فاطمه است، همچنین فرمودند: «مُهجَهُ قَلبی»، فاطمه خونِ دلِ من است، همانطور که خون مایه‌ی حیات قلب و همه‌ی اعضای بدن است حضرت فاطمه زهرا (س) مثلِ خون، محبّتِ حضرت فاطمه زهرا (س)، معرفتِ حضرت فاطمه زهرا (س) در رگ‌های رسول اکرم (ص) و در قلبِ ایشان جریان دارد و با حضرت فاطمه زهرا (س) زنده است، رسول اکرم (ص) با حضرت فاطمه زهرا (س) زنده است.

وی تصریح کرد: حضرت امیرالمؤمنین (ع) قسم جلاله خوردند و فرمودند: در این مدّتی که من با حضرت فاطمه زهرا (س) زندگی کردم یک بار هم نه حضرت فاطمه زهرا (س) از من ناراحت شدند و رنجیدند و نه من ایشان را ناراضی و خشمناک کردم، نه ایشان مرا به غضب درآوردند و نه من ایشان را به غضب درآوردم.

هادی سیاسی بسیج در شهرستان سرخه بزرگ‌ترین مأموریت و رسالت اهل بیت (ع) را الگو بودن برای مسلمانان دانست و بیان کرد: نقش اهل بیت (ع) نقش مجموعی است یعنی نقشی بهم پیوسته و تکمیل کننده که هر کدام از آنها مأموریت‌های ثانویه خود را مطابق با زمان خودشان ایفا کرده و در راه ترویج و زنده نگه داشتن اسلام به شهادت رسیدند.

محمدی وند در ادامه افزود: فداکاری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در خانه‌ی حضرت امیرالمؤمنین (ع) بی‌نظیر است و الگوی عجیبی است، با اینکه خدای متعال رسول اکرم (ص) را مأمور کردند در اولین روز زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) و حضرت امیرالمؤمنین (ع) وارد خانه‌ی حضرت فاطمه زهرا (س) شدند و برای این دو بزرگوار شیر برده بودند، قدح شیر را به حضرت فاطمه زهرا (س) دادند و فرمودند: «إشرِبی فِداکِ أبوک» پدرت به فدای تو از این شیر بنوش، حضرت فاطمه زهرا (س) تناول کردند و قدح را از حضرت فاطمه زهرا (س) گرفتند و به دستان حضرت امیرالمؤمنین (ع) دادند و فرمودند: «إشرِب فِداکَ إبنُ عَمّک» پسرعموی تو به قربان تو شما هم از این شیر بنوش؛ بعد از هر دو بزرگوار حالِ طرفِ مقابل را پرسیدند، از حضرت امیرالمؤمنین (ع) پرسیدند که دخترِ من برای تو چطور همسری است؟ حضرت امیرالمؤمنین (ع) پاسخ دادند: «نِعمَ العَون عَلَی طاعَه الله» فاطمه بهترین یاورِ من در طاعتِ الهی است، ایشان زمینه ‌سازِ اجرای دستورات خدای متعال برای شوهرِ خود هستند، چه کمکی! چه پشتیبان! از حضرت فاطمه زهرا (س)  پرسیدند که حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام برای شما چطور همسری است؟ حضرت فاطمه زهرا (س) عرض کردند: بهترین همسر زیرِ این آسمان همسرِ من است.

وی با بیان اینکه حضرت بسیار ساده زیست بودند، گفت:  در زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) من و تو نبود، هم کار خانه را انجام می‌دادن. رسول اکرم (ص) در زندگیِ مشترک تقسیم کار کردند و فرمودند: داخلِ خانه به عهده‌ی حضرت فاطمه زهرا (س) است و بیرون خانه به عهده‌ی حضرت امیرالمؤمنین (ع) است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سرخه با اشاره به اینکه ایشان الگو هستند، دخترانِ روزگار، همسرانِ روزگار الگو بگیرند، حضرت فاطمه زهرا (س) مادر هستند، یک مادر نمونه؛ خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) در داخل خانه هم دستاس می‌کردند، هم جارو می‌کردند، هم آشپزی می‌کردند، هم بچّه‌داری می‌کردند و هم مشک به دوش می‌گرفتند و به بیرون خانه می‌رفتند و برای تأمین نیازهای خانواده آب می‌آوردند؛ این نوع ایثار، این نوع صبر، آن هم با نشاط، با رضایت، این از خصوصیات حضرت فاطمه زهرا (س) است.

محمدی وند تاکید کرد: امروز باید تفکر فاطمی را در فرزندان خود ایجاد کنیم تا قلب‌هایشان مملو از محبت اهل بیت (ع) شود و راه و روش آنها را در زندگی خود ادامه دهند تا این بانوی بزرگ اسلام الگو و سرمشقی برای همه مسلمانان باشد.

وی با بیان اینکه طلوع وجود نورانی رسول اکرم (ص) در آینه و مشکاتِ وجود حضرت فاطمه زهرا (س) انعکاسِ عالَمی پیدا کرده است، و حضرت فاطمه زهرا (س) مستقیماً مادرِ چهار فرزند، دو پسر امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و دو دختر، حضرت فاطمه زهرا (س) چطور در تربیت فرزندان خود کفایت نشان داده‌اند که دیگر بهتر از آن بزرگواران در عالَم امکان ندارد.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار