ظرفیت تولید گوشت شتر مرغ در سیستان و بلوچستان به ٢٠٠ تن ارتقا یافت
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان گفت: در حال حاضر ٣٧ واحد پرورش شترمرغ صنعتی و سنتی با ظرفیت سالیانه تولید ٢٠٠ تن گوشت مشغول فعالیت میباشند.
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان گفت: در حال حاضر ٣٧ واحد پرورش شترمرغ صنعتی و سنتی با ظرفیت سالیانه تولید ٢٠٠ تن گوشت مشغول فعالیت میباشند.
غلام رضا سرگزی افزود: واحدهای پرورش صنعتی شترمرغ، شامل ۴ واحد پرورش شترمرغ توأم (پرواری و مولد) و ١٠ واحد شتر مرغ پرواری است که جمعا ظرفیت پرورش ۴١۵٠ قطعه شتر مرغ پرواری و مولد را دارا میباشند.
وی بیان کرد: ١١ واحد پروار بندی سنتی ١٠ قطعهای شتر مرغ و ١٢ واحد پرورش شتر مرغ مولد سنتی ۵٠ قطعهای نیز با مشارکت بهره برداران و سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان سیستان وبلوچستان احداث شده است.
این مسئول تصریح کرد: منطقه سیستان بیشترین واحدهای پرورش شتر مرغ را داراست و استان اصفهان عمده خریدار شترمرغ استان می باشد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار