به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان؛ محمد محمدی قیداری ابراز کرد: مراکز " مثبت زندگی" جهت سهولت دریافت خدمات مددجویان شهری و روستایی ایجاد شده است که این مراکز ۲۲ خدمت مورد نیاز مددجویان را به نزدیکترین محدوده محل زندگی آنها برده و چرخه خدمات رسانی و مددکاری پرونده مددجویان را الکترونیکی کرده است.
وی اظهار داشت: بر حسب محل سکونت مددجویان در نقشه جغرافیایی هر ۴۵۰ خانوار تحت پوشش یک مرکز قرار میگیرند و نحوه فعالیت مراکز بر محور مددکاری اجتماعی و بر پایه دولت الکترونیک خواهند بود.
این مسئول ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و توجه به ارزشها و فرهنگهای مردم در هر منطقه از موارد جلب و جذب آحاد جامعه برای دریافت خدمات از مراکز مثبت زندگی است.
وی ادامه داد: افراد تحت پوشش برای دریافت خدمات تنها به یک مرکز با دسترسیپذیری آسان مراجعه خواهند کرد و سهولت در تردد و نزدیکی به محل زندگی مددجو از مزایای این مراکز است.
محمدی یادآوری کرد: در زمان حاضر ۴۰ مرکز مثبت زندگی آماده سازی شده است که همزمان با سراسر کشور و با اعلام برنامه قبلی افتتاح خواهد شد که سهم عمده ای در خدمات رسانی بهینه خواهد داشت.
وی ادامه داد: حرکت به سمت دولت الکترونیک و بهره گیری از فعالیت های غیرحضوری یکی از اتفاقات مهم و تاثیرگذار در این حوزه بوده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان اظهار داشت: بهزیستی تلاش می کند شاخص های تعیین شده جهت بهبود فرایند فعالیت ها را در بخش عمومی و اختصاصی به درستی و کامل انجام دهد.
وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا و سایه سنگین تحریم ها موجب فراهم آمدن شرایط خاص شد که افزایش و کاهش برخی فعالیت ها را به دنبال داشت و این موارد در سنجش فعالیت ادارات و امتیاز دهی در شاخص های عمومی و اختصاصی باید لحاظ شود.
محمدی خاطرنشان کرد: بهزیستی استان طی سال های گذشته و بصورت متوالی رتبه یک یا ۲ را درگروه خود کسب کرده است.