مدیر دفتر مالکیت فکری پارک علم و فناوری یزد:

قوانین مالکیت ادبی و هنری همچنان به درستی اجرا نمی‌شود

مدیر دفتر مالکیت فکری پارک علم و فناوری یزد اظهار داشت: مالکیت صنعتی در کشور ما بسیار قوی بوده و قوانین آن به درستی اجرا می‌شود، اما متاسفانه همچنان مالکیت ادبی و هنری خیلی ضعیف است.
کد خبر: ۹۳۲۲۵۷۳
|
۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۱
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، وبینار به سوی موفقیت به همت بسیج دانشجویی استان یزد برگزار شد.
مدیر دفتر مالکیت فکری پارک علم و فناوری یزد در این وبینار بیان داشت: رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم یکی از بخش‌های اقتصاد مقاومتی را اقتصاد دانش‌بنیان می‌دانند. باید دانست که مالکیت فکری یکی از بنیان‌های اقتصاد دانش‌بنیان است و در بسیاری از دانشگاه‌های دنیا ابتدا زمانی را برای آشنایی با این زمینه فراهم می‌کنند.
محمد رضا حسینی افزود: مالکیت فکری بدین معناست که ما هر فکری را که خلق می‌کنیم، می‌توانیم مالکیت آن را داشته باشیم.
وی گفت: مالکیت به دو نوع مادی و معنوی تقسیم می‌شود. مالکیت معنوی به معنی همان رزومه است و مالکیت مادی مالکیتی است که می‌توان از آن کسب درآمد کرد.
حسینی خاطرنشان کرد: مالکیت صنعتی در کشور ما بسیار قوی بوده و قوانین آن به درستی اجرا می‌شود، اما متاسفانه همچنان مالکیت ادبی و هنری خیلی ضعیف است.
وی تاکید کرد: انگیزه اقتصادی در مالکیت فکری دارای فوائد مهمی است. فایده اول جایگاه اقتصادی مالکیت فکری مربوط به تداوم انگیزه در خلق آثار فکری و فایده دوم بیانگر ایجاد رقابت منصفانه می‌باشد.
مدیر دفتر مالکیت فکری پارک علم و فناوری یزد با تاکید بر ضرورت توجه شرکت‌ها به مالکیت فکری ابراز داشت: ایجاد حقوق انحصاری در دوره‌های ۱۵ الی ۲۰ ساله جهت اختراعات و طرح‌های صنعتی و نامحدود برای علامت تجاری از جمله ثمرات توجه به مالکیت فکری است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار