نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد

ضرورت تقدم تربیت بر تعلیم در آموزش و پرورش

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با تاکید بر اهمیت معاونت پرورشی در نظام آموزشی، تربیت را مقدم بر تعلیم دانست.
کد خبر: ۹۳۲۴۴۳۳
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۳

 به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سید محمدعلی آل هاشم به مناسبت هشتم اسفند؛ روز امور تربیتی و تربیت اسلامی در دیدار با تعدادی از مدیران، مسئولان و معاونین پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه هدایت دانش آموزان به راه راست و نجات از ظلمت اساس کار معلمی است، گفت: از نگاه امام راحل معلمان شبیه انبیا هستند و انسان در حیات معنوی خود بیش از هرکس از معلم و مربی خود تأثیر می پذیرد.
وی معلمان را شریک خوبی ها و بدی های دانش آموزان خود دانست و ادامه داد: با توجه به نقش آفرینی معلمان در تربیت دانش آموزان باید فعالان حوزه امور تربیتی و پرورشی از افراد متخصص و متعهد باشند تا امر قرآن مبنی بر تقدم تربیت بر تعلیم مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام با اشاره به تأثیرات آموزش مجازی بر موضوع تربیتی دانش آموزان گفت: با شیوع کرونا و تداوم آموزش های غیر حضوری مدارس مسائل پرورشی در اولویت های بعدی قرار گرفته و معلمان نمیتوانند به شکل صحیح و اساسی در موضوعات تربیتی و پرورشی ایفای نقش کنند.
امام جمعه تبریز با بیان اینکه معلمان تربیتی و پرورشی حکم پدر را بر کودکان دارند، گفت: باید با هم افزایی تشکل های فعال در آموزش و پرورش و ارتقاء سطح همکاری های بین بخشی شاهد توجه بیشتر به مسائل تربیتی و پرورشی دانش آموزان در مدارس باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان تاکید کرد: بعد از مادر معلم و مربی نقش بسیار موثری در تربیت و سازندگی روحی بچه ها دارد، از این رو مربیان تربیتی کودکانی تحویل جامعه میدهند که از اخلاق و شخصیت اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد.
امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: معاونت پرورشی حساس ترین بخش آموزش و پرورش است.
پاشایی مدیرکل آموزش و پرورش استان هم در ابتدای این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیت این اداره کل گفت :۳۲۰0 نفر در حوزه پرورشی آموزش و پرورش در استان فعالیت دارند و با توجه به اشتغال به تحصیل ۷۵۰ هزار دانش آموز در استان، ۵۰ دارالقران به ۲۳۰ هزار نفر در بخش های مختلف قرآنی چون حفظ و قرائت و.‌.. خدمات ارائه میدهند.
وی افزود: در نهضت نمازخانه سازی ۱۶۰هزار نمازخانه ساخته شده است و ۲۲ باب نمازخانه نیز در حال تکمیل است و تفاهم نامه ۲۵ باب نمازخانه نیز آماده است.
پاشایی با اشاره به فعالیت های معاونت پرورشی در جهت ارتقای موضوعات پرورشی گفت: اعزام مبلغان به مدارس، فعالیت های تشکل های درون سازمانی مثل سازمان بسیج فرهنگیان و دانش آموزی که با اعزام سالیانه ۲۵هزار نفر در قالب راهیان نور، اقداماتی برای گام دوم انقلاب، کمکهای مؤمنانه بخشی از این اقدامات است که آذربایجان شرقی را در سطح کشور به یکی از حوزه های پیشتاز تبدیل کرده است.
مدیرکل آموزش و پرورش دیگر اقدامات آموزش و پرورش را تجهیز مدارس کشور به کتابخانه و افزایش سرانه از ۹جلد کتاب به ۱۱ جلد، جشنواره های مختلف مانند فرهنگی و هنری، لاله های روشن، فردا، علمدار، علوی، مهتاب در نور، آینه زمان دانست.
وی گفت: با ۵۲ کانون فرهنگی و تربیتی و ۴۰ مرکز مشاوره در راستای شناسایی آسیب های اجتماعی دانش آموزان در استان تلاش می کنیم.
پاشایی با بیان اینکه از ۳ اسفند سال قبل مدارس حضوری نیست، ادامه داد: در کنار مدافعان سلامت، مجاهدان آموزش نیز حضور یافتند تا هیچ دانش آموزی از آموزش جدا نماند و کارهای ابتکاری مانند حضور یاریگران آموزشی، توسط ۱۶۵۰ نفر از همکاران بصورت کاملاً اختیاری در روستاها انجام پذیرفته است، همچنین برنامه سنجشگران آموزش از جمله کارهای خوب دستگاه تعلیم و تربیت استان است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار