مصطفی کنارکوهی امروز در گفتوگو با خبرنگار بسیج در اهواز، با اشاره به پرورش مرغ به صورت بهداشتی توسط بخش قابل توجهی از مرغداریها در استان، اظهار کرد: مرغها درکشتارگاههای طیورتحت نظارت ناظرین شرعی و بهداشتی دامپزشکی و بر اساس مقررات بهداشتی سازمان دامپزشکی ذبح میشوند.
وی با تاکید بر اینکه فقط محصولات سالم و بهداشتی به مصرف کننده میرسند، افزود: مرغهای تولیدی به صورت گرم (کشتار روز)، بسته بندی شده و دارای تاریخ مصرف و انقضا و درج قیمت به دست مصرفکنندگان میرسد.
مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان گفت: برخی افراد بر خلاف مقررات به شکل کاملاً غیر بهداشتی و در محیطی بسیار آلوده ، اقدام به عرضه مرغ زنده کرده و ذبح آن را در معابر عمومی، مغازه ها و یا منازل انجام میدهند.
کنارکوهی با اشاره به ذبح غیر بهداشتی مرغ توسط برخی افراد، بیان کرد: این افراد صرفاً جهت تأمین منافع خود سلامت عمومی جامعه را به خطر انداخته و مشکلات زیست محیطی و بهداشتی زیادی را برای جامعه به وجود میآورند.
وی با تاکید بر خطرات عرضه مرغ زنده و ذبح آن در اماکن عمومی و منازل، عنوان کرد: انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از طریق پرنده زنده، لاشه، خون، پَر و فضولات مرغ صورت میگیرد.
کنارکوهی افزود: سبب آلودگیهای زیست محیطی، تجمع حشرات و حیوانات موذی، رشد آلودگی های ثانویه در لاشه و بقایای به جا مانده از ذبح مرغ و احتمال انتقال آلودگیهای مختلف میشود.
وی خطاب به شهروندان گفت: به منظور حفظ سلامت و بهداشت خود و خانواده از خرید مرغ زنده خودداری کرده و گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاه های معتبر به صورت بستهبندی شده همراه با درج تاریخ تولید، انقضا و قیمت خریداری کنند.
کنارکوهی عنوان کرد: اداره کل دامپزشکی خوزستان با تمام واحدها و افرادی که اقدام به عرضه و فروش مرغ زنده کنند و سبب به خطر افتادن بهداشت عمومی جامعه شوند برخورد قانونی خواهد کرد.
انتهای پیام/