به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، رقیه یادگاری رئیس سازمان برنامهوبودجه استان مرکزی در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی گفت: شهرک صنعتی ایبک آباد دارای مساحت ۱۸۱ هکتار است که از ۲۸۶ واحد مستقر تعداد ۱۶۸ واحد با سرمایه ۴۵۰۱ میلیارد ریال و اشتغال ۲ هزار و ۳۷۱ نفر پروانه بهرهبرداری اخذ نموده است.
یادگاری اظهار کرد: برخی از مشکلات شهرک صنعتی ایبک آباد از جمله افزایش ظرفیت آب و زیرگذر در این جلسه مطرح که در نهایت مقرر شد جلسه ای تخصصی با مسئولیت معاونت اقتصادی استانداری مرکزی و مشارکت کلیه دستگاه های متولی برای پیگیری مشکلات این شهرک صنعتی برگزار شود.
وی ادامه داد: شهرک صنعتی خیرآباد با مساحت ۱ هزار و ۲۴۹ هکتار است که از ۴۶۳ واحد مستقر ۳۶۷ واحد با سرمایه ۶۹۲۶ میلیارد ریال و اشتغال ۴ هزار و ۵۸۶ نفر پروانه بهره برداری اخذ نموده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی بیان کرد: پل رهگذر شهرک صنعتی خیرآباد با توجه به مشکلاتی که برای کارکنان این شهرک و تردد در مسیر را ایجاد کرده نیاز به توجه جدی دارد که هنوز پیشرفت فیزیکی در آن وجود ندارد.
وی افزود: عدم مشخص شدن قدرالسهم شرکت شهرک های صنعتی جهت مشارکت در ساخت پروژه علیرغم توافق صورت گرفته قبلی، عدم آزاد سازی اراضی و املاک معارض جهت اجرای راه های دسترسی و رمپ های تقاطع جهت آزاد سازی حدود ۵۰ هزار متر مربع زمین های زراعی با برآورد بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال، عدم جابه جایی تاسیسات زیربنایی و عدم صدور مجوز برداشت مصالح از معادن خاکی محدوده پروژه از جمله مشکلات پل رهگذر شهرک صنعتی خیرآباد است.
یادگاری بیان کرد: همچنین با توجه به تورم بالا و عدم توانایی پیمانکار با قیمت پیشنهادی خود در زمان قرارداد نیاز به اعتبار بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال جهت تکمیل تقاطع های غیرهمسطح شرقی و غربی شهرک خیرآباد می باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به وجود منطقه حفاظت شده هفتاد قله و با توجه به پیگیری های اداره راه و شهرسازی سازمان حفاظت با برداشت مصالح خاکی از معادن در منطقه فوق الذکر موافقت نکرده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی اضافه کرد: همچنین در این جلسه مشکلات واحدهای تولید قیر در دلیجان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که با توجه به درخواست فرماندار دلیجان مبنی بر آزاد سازی مازوت برای تولید قیر این درخواست مورد موافقت قرار نگرفت چراکه آزادسازی سوخت مازوت برای تولید قیر روشی قدیمی است و مشکلات واحدهای تولید قیر در کمیسیون قاچاق کالا پیگیری می شود.
یادگاری بیان کرد: یکی دیگر از دستور کارهای جلسه امروز اقتصاد مقاومتی بررسی پروژه های اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۰ است که پروژه های در این راستا بررسی و دستگاه های متولی در این خصوص توضیحاتی ارائه دادند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مرکزی اضافه کرد: سال ۹۹ تعداد پروژه های اقتصاد مقاومتی ۱۸ مورد بود که ۸۷ درصد در تکمیل آنها موفق بودیم و استان مرکزی در حوزه پیشرفت فیزیکی استان اول شد.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع پروژه ها ۷ پروژه ۱۰۰ درصد خاتمه پیدا کردند و خیلی از آنها بالای ۸۰ درصد می باشند و پروژه هایی که کمتر پیشرفت داشتند مواردی بودند که نیازمند اعتبارات دولتی بودند که تامین اعتبار کامل نشدند.
انتهای پیام/