خبرهای داغ:
مسئول راهيان نور وگردشگري سپاه وليعصر(عج)خوزستان خبرداد:

خادمین شهدای راهیان نور،گروه های جهادی امروز در خوزستانند

مسئول راهيان نور وگردشگري سپاه وليعصر(عج)خوزستان گفت: به همت گروه های جهادی خادم شهدا 42 واحد مسکونی در سراسر استان ساخت و یا بازسازی صورت گرفت که قریب به ۱۴ واحد آن در منطقه گلدشت اهواز بود.
کد خبر: ۹۳۲۷۸۴۴
|
۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۹

به گزارش بسیج از اهواز، سالها بود که سفر كاروان‌های راهیان نور به منطقه های جنگی و بازدید از مناطق عملیاتی برای آشنایی افراد جامعه علی الخصوص جوانان با ارزش ها و آرمان های دفاع مقدس برگزار می شد تا صحنه هایی از غیرت ملی و دینی رزمندگان و قهرمانان عرصه دفاع از كشور برای بازدیدكنندگان، تداعی شود و درس های بسیاری از آن فرابگیرند.

كاروان‌های مختلفی از سراسر كشور به راه می افتادند و ازمناطق عملیاتی غرب و جنوب كشور بازدید می کردند و این سفرها تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه داشت اما با شیوع کرونا از سال گذشته تا کنون بر اساس توصیه‌های ستاد ملی کرونا، اردوهای راهیان نور تعطیل شده است اما ستاد راهیان نور درکنار ستاد ملی مبارزه با کرونا تلاش می کند تا این ویروس در کشور ریشه‌کن شود.

سرهنگ ایمان ممبینی مسئول راهيان نورو گردشگري سپاه وليعصر(عج)خوزستان در گفتگو با خبرنگار بسیج در این خصوص اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا، برنامه‌ها را به‌گونه‌ای تنظیم کرده ایم تا بهترین بهره‌برداری ها را از ظرفیت‌های موجود انجام دهیم.

وی افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در اسفند ماه سال گذشته، برنامه‌های راهیان نور متوقف شد و خادمین شهدا که علاقه مند به خدمتگزاری به عشق شهدا بودند سازماندهی شدند و در زمینه ایمن سازی معابر و ضدعفونی اماکن ورود کردند.

مسئول راهيان نور وگردشگري سپاه وليعصر(عج)خوزستان گفت: سپس با توجه به نیازمندی ها، اقدامات متنوع تر شد و در اردیبهشت سال جاری به همت خادمین شهدا، تهیه و توزیع بسته های معیشتی را در دستوکارخود قراردادیم.

ممبینی ادامه داد: همچنین خادمین شهدا در گروههای جهادی خواهران و برادران در سراسر استان تشکیل شد و در منطقه‌ی استحفاظی خود شروع به انجام فعالیت های مختلف مانند محرومیت زدایی، تولید ماسک، توزیع بسته های معیشتی، کمک به خانواده های نیازمند، ساخت منازل مسکونی کردند.

وی به استفاده از ظرفیت فضای مجازی در ارتباط مردم با یادمان‌های راهیان نور اشاره کرد و افزود: طی چند هفته اخیر با تفاهم نامه و همکاری اداره کل آموزش و پرورش و معاونت پرورشی و فرهنگی، نزدیک به 3 هزار نفر از دانش‌آموز متوسطه اول و دوم عضو کانال راهیان نور در فضای مجازی شدند.

ممبینی اضافه کرد: در این کانال صبح راس ساعت 10 و بعد از ظهر ساعت 19 برنامه‌های راهیان نور از یادمان‌های عملیاتی با حضور راویان برتر استانی به صورت زنده پخش می شود و به تشریح عملیات ها، بازگویی خاطرات رزمندگان و شهدای دوران دفاع مقدس پرداخته می شود.

وی گفت: محور برنامه‌ها نیز متناسب با سن دانش‌آموزان در نظر گرفته شده است و خاطرات از قشر دانش‌آموزی و دانشجویی است که بدانند بچه‌های هم سن و سال آنها چه نقش آفرینی هایی در دفاع مقدس انجام داده اند و این برنامه تا روز جمعه این هفته ادامه دارد.

مسئول راهيان نورو گردشگري سپاه وليعصر(عج)خوزستان بیان کرد: طی روزهای آتی برای اولین بار از راویان خواهر که در پشت جبهه و خط مقدم دفاع مقدس حضور داشتند، دعوت می شود تا به تشریح نقش بانوان، همسران و مادران در دوران دفاع مقدس پرداخته ‌شود.

ممبینی عنوان کرد: همچنین برنامه تلویزیونی روایتگری و معرفی یادمان ها نیز از شبکه استانی در ایام نوروز پخش خواهد شد که عموم مردم استان می توانند از آن استفاده کنند.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه هفدهمین جشنواره سرزمین نور به صورت ویدیو کنفرانس کشوری افزود: آثار 9 شرکت کننده خوزستانی در این جشنواره برگزیده شد که با اهدای جوایز و لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.

ممبینی با بیان اینکه به همت گروه های جهادی خادم شهدا 42 واحد مسکونی در سراسر استان ساخت و یا بازسازی صورت گرفت که قریب به ۱۴ واحد آن در منطقه گلدشت اهواز بود، ادامه داد:منازل مسکونی در شهرستان های خوزستان بهسازی آن ها انجام شد اما منازلی که در اهواز بودند ۱۰ آن ساخت و چهار منزل دیگر بهسازی انجام شد و 5 منزل مسکونی دیگر جهت بازسازی در دستور کار قرار دارد که تا قبل از پایان سال تحویل خانواده ها داده می شود.

اگرچه کرونا هم نتوانست برنامه های راهیان نور را تعطیل کند اما یادمان نرود که هر فکر و هر مکتبی برای آنکه بتواند استمرار داشته باشد نیاز به توجه به آرمان هایش و ترویج و زنده نگه داشتن آنها دارد، در گفتمان انقلاب و اسلام نیز شهادت به عنوان یکی از آرمان های اساسی و مهم مطرح است، لذا باید شهادت به عنوان عامل دعوت کننده و عنصر بقای انقلاب و اسلام معرفی شود .

با توجه به اهداف و كاركردهای بسیاری كه برای راهیان نور تعریف شده است می توان اردوهای راهیان را احیاکننده فرهنگ شهادت، مقاومت و به شکل کلی احیاگر گفتمان انقلاب اسلامی دانست.

زیرا اهداف این اقدام فرهنگی آشنایی نسل جوان و نوجوان با فرهنگ دفاع مقدس، معرفی الگو ها و اسطوره های ارزشی، تحكیم پیوند فرهنگی رزمندگان با نسل جوان، معرفی و حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس، تبیین عزت، عظمت و اقتدار ملت ایران در برابر استكبار جهانی و ثبت، ضبط و انتقال ارزش های آفریده شده در هشت سال جنگ تحمیلی برای همگان است.

حضور جوانان و نوجوانان در سرزمین‌های الهی دفاع مقدس عنایات خاص شهدا را به دنبال داشته است و راهی برای بیداری همیشگی آنان شد همچنین توانست ایجاد کننده ارتباط عمیق بین نسل سوم و چهارم با نسل های اول و دوم انقلاب باشد.

امری بسیار مهم و حیاتی که استمرار نظام را در پی دارد، فکر و نظام اسلامی وقتی مستمر می گردد که آرمان هایی که نسل های اول انقلاب داشتند نیز به شکلی به نسل های حاضر منتقل شود، یکی از این آرمان ها، ایثار جان در راه خداست که نسل جوان امروز در سرزمین ها ی نور لمس کرده اند.

بی شک الگوی جوانان شجاعی که داوطلبانه برای دفاع از حریم آل الله به کشورهای سوریه و عراق اعزام شدند؛ همین شهدای هشت سال دفاع مقدس سرزمینمان بوده اند و این یعنی ارتباط بین نسل ها.

اگر راه و یاد شهیدان زنده نگه داشته نشود، دستاوردهای شهدا هدر می رود، لازمه ماندگاری دستاوردهای ایثارگران، شهدا، آزادگان و رزمندگان این است که فرهنگ شهادت زنده و همواره الهام بخش باشد، چرا که شهدا مظهر حقیقی اقتدار ملی ما هستند و این امر در بستر راهیان نور مهیا می شود.

امیدواریم در این روزهایی که هجمه جریان ضد فرهنگی دشمن به دنبال غرق کردن نوجوان وجوانانمان است، مسئولین برنامه های فرهنگی قابل توجهی، جایگزین سفرهای پر برکت راهیان نور داشته باشند زیرا ملتی که نتواند نسل جدید خود را با افتخارات نسل گذشته پیوند دهد، گذشته خود را از دست خواهد داد و باید منتظر مرگ سیاسی و اجتماعی ذلت بار باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار