۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
01:57
کد خبر : 9331342
۰۸:۰۱

۱۴۰۰/۰۱/۱۵
توسط بسیجیان میبدی و نیرو‌های هلال احمر صورت گرفت:

امداد رسانی به پیرزن مفقود شده در ارتفاعات ندوشن میبد

با حضور تیم‌های امداد و نجات هلال احمر و بسیجیان شهرستان میبد پیر زن گله دار که از دیروز بعد از ظهر در اطراف روستای تلخستان ناپدید شده بود توسط این تیم‌ها پیدا شده و هم اکنون حال عمومی وی خوب می‌باشد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از میبد، عوامل امدادی جمعیت هلال احمر میبد و نیرو‌های امداد و نجات پایگاه مقاومت بسیج علی ابن ابی طالب (ع) نیوک، گردان بیت المقدس حوزه مقاومت بسیج امام حسین (ع) ندوشن و گردان‌های امام علی (ع) در یک عملیات چندساعته جستجو توانستند زن ۶۰ ساله گم شده را در ارتفاعات روستای تلخستان از توابع میبد را یافته و نجات دهند.
به گفته رئیس جمعیت هلال احمرمیبد در ساعت ۹:۴۰ صبح امروز و با اعلام خبر حادثه؛ عوامل امدادی هلال احمر میبد در قالب ۲ تیم با دو دستگاه خودروی امدادی به منطقه اعزام و کار جستجوی خانم عصمت کریمی ۶۰ ساله اهل روستای تلخستان را آغاز کردند.
نجاتگران هلال احمر با کمک اهالی روستا و نیرو‌های بسیجی گردان امام علی (ع) پس از حدود ۶ ساعت تلاش بالاخره فرد گم شده را در ارتفاعات روستا یافتند.
آقای بنا افزود باتوجه به شرایط موجود بلافاصله تیم واکنش سریع هلال احمراستان به محل اعزام شده و زن گرفتار را با تجهیزات ویژه به پایین کوه انتقال و فرد را پس از انجام کمک‌های اولیه به عوامل اورژانس ۱۱۵ تحویل دادند. عملیات امدادی راس ساعت ۱۵:۳۰ پایان یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما