۲۳ / تير / ۱۴۰۴ - 14 July 2025
00:36
کد خبر : 9332632
۱۲:۰۵

۱۴۰۰/۰۱/۲۰
با همکاری بسیج در لردگان؛

پیشگیری از شیوع کرونا در روستای باغ انار

پایگاه بسیج خواهران روستای باغ انار میلاس از توابع شهرستان لردگان برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا با مراکز بهداشتی همکاری می کند.

 به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ام کلثوم سلام الله علیها روستای باغ انار میلاس گفت: همزمان با موج چهارم شیوع ویروس کرونا و وضعیت خطرناک در شهرستان لردگان و روستاهای اطراف پایگاه بسیج خواهران روستا جهت پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس منحوس کرونا با مراکز بهداشت همکاری لازم را انجام می‌دهد.

این فرمانده بسیجی ادامه داد: متاسفانه به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ایام نوروز تعداد مبتلایان به ویروس کرونا افزایش پیدا کرده است، در این راستا بسیج خواهران با مراکز بهداشتی همکاری لازم را انجام خواهد داشت تا بتوانند از جان مردم محافظت نمایند.

وی ادامه داد :اطلاع رسانی به مردم ، امر به معروف و نهی از منکر، جلوگیری از تجمعات و کنترل عبور و مرور از جمله برنامه های هست که بسیجیان برای جلوگیری از شیوع منحوس کرونا و امنیت بیشتر مردم مومن انجام می دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید