۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
18:53
کد خبر : 9333030
۱۰:۰۳

۱۴۰۰/۰۱/۲۲
سلیمی:

وزارت خارجه جزئیات مذاکرات وین را در اختیار نمایندگان قرار دهد

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: تیم مذاکره کننده ایرانی در وین نباید موضوعات را «سرّ» تلقی کنند این موارد را باید در اختیار نمایندگان قرار دهند تا اتفاقی مثل برجام رخ ندهد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در اخطاری به استناد بند ۵ اصل ۳ قانون اساسی، گفت: سفیر فرانسه در امور داخلی ما دخالت کرده است از این رو تذکر می‌دهیم که بالاتر از صندلی خودش ننشیند و در امور داخلی ایران دخالت نکند.

وی با بیان اینکه سفیر فرانسه گفته است که مذاکرات وین و برجام را به سرانجامی خواهیم رساند که بتوانیم در انتخابات ایران دخالت کنیم، تصریح کرد: این زیاده‌گویی‌ها به آقای سفیر نیامده است.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: از سوی دیگر تیم مذاکره کننده ایرانی در وین نباید این موضوعات را «سرّ» تلقی کنند، این موارد را باید در اختیار نمایندگان قرار دهند تا اتفاقی مثل برجام رخ ندهد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید