۳۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 20 April 2025
14:13
کد خبر : 9333343
۱۲:۱۹

۱۴۰۰/۰۱/۲۳

شهدا همواره پشتیبان ولایت فقیه بوده اند

جانشین فرمانده سپاه استان سمنان گفت: شهدا همواره پشتیبان ولایت فقیه بوده اند .

به گزارش حبرگزاری بسیج از سمنان؛ سرهنگ پاسدار منصور شوقانی جانشین فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در اولین یادواره شهدای جانباز سمنان، مهدیشهر و سرخه و اربعین شهید مثبت شاهجویی گفت: شهدا همیشه پشتیبان راه شهدا بوده اند و باید از زندگی آنها درس پشتیبانی از ولایت را بگیریم.

سرهنگ شوقانی تصریح کرد: نقش موثر و به هنگام شهدا در عرصه های مختلف و پشتیبانی از ولایت فقیه از ویژگی های بارز شهدا بوده است.

همچنین حجت الاسلام جوشقانیان سخنران ویژه این مراسم نیز گفت: انسان ها در بلا ها به یاد خداوند می افتند و لذا بلا وسیله ی امتحان بندگان خداوند است که در این شرایط درجه ی ایمان انسان ها مشخص می شود.

وی افزود: شهدا کسانی هستند که در  راه خداوند ثابت قدم بوده اند و خداوند به آنها عزت و آبرو عنایت کرد.

وی تصریح کرد: دنیا گریزی، گناه گریزی و ارتباط قلبی با امام زمان ویژگی بارز همه شهیدان بوده است و همه باید تلاش کنند این ویژگی ها را در خود ایجاد کنند.

او ادامه داد: شهدا سند های زنده دفاع مقدس هستند  و همیشه به ما راه را نشان می دهند و ما نیز باید با شهدا عهد ببندیم که در انتخابات پیش روی با حضوری گسترده باعث شکست دوباره دشمنان علیه کشور ما بشویم.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید