
به گزارش خبرنگار بسیج، مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا و هیأت همراه با حضور در شهرستان شاهرود ضمن بازدید از فعالیتهای فرهنگی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی این شهرستان در جمع فعالان فرهنگی استان و شهرستان شاهرود حضور یافت.
سید احمد عبودتیان و دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان سمنان و هیأت همراه همچنین از فعالیتهای رمضانیه هیئت میاندار خدمت شاهرود بازدید کردند.
در این بازدید مدیرعامل بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیا ضمن تقدیر از فعالیتهای انجام شده در سطح شهرستان شاهرود و فعالیتهای رمضانیه هیئت میاندار خدمت بر توجه به فعالیتهای فرهنگی در راستی ترویج فرهنگ و ارزشهای الهی و اسلامی تاکید کرد.
در این بازدید کمیل قندهاری مدیر هیئت میاندار خدمت به تشریح فعالیتهای این هیئت بویژه در ماه مبارک رمضان و تهیه وعده سحری برای نیازمندان آبرومند و تهیه بسته معیشتی و فعالیتهای دیگر در طول سال پرداخت.