۲۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 16 June 2025
09:23
کد خبر : 9334859
۱۲:۴۷

۱۴۰۰/۰۱/۲۹
رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک و روغن تهران خبر داد:

افزایش غیرقانونی قیمت روغن خودرو در بازار

رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک و روغن تهران گفت: در سال جدید افزایش قیمت روغن‌موتور نداریم و اگر در بازار نیز افزایش قیمتی وجود داشته باشد؛ غیرقانونی است.
 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از اتاق اصناف تهران؛ آقای داود سعادتی‌نژاد، با بیان اینکه تولیدکنندگان مصوبه سازمان حمایت برای افزایش قیمت روغن موتور را دریافت نکرده‌اند افزود: این درحالی هست که سال گذشته روغن موتور خودرو‌های سواری (بنزینی) ۴۰ درصد و روغن موتور خودرو‌های سنگین (دیزلی) ۵۵ درصد افزایش قیمت داشت.

وی با اشاره به اینکه امسال دستمزد‌های خدماتی این صنف افزایش نداشته است، گفت: توزیع روغن موتور مشکلی ندارد و در واحد‌های صنفی با وجود محدودیت‌های کرونایی توزیع انجام می‌شود، روغن موتور‌های تقلبی یا بی‌کیفیت در سطح تهران بسیار کم هستند و البته واحد‌های پروانه‌دار محصولات با کیفیت و استاندارد عرضه می‌کنند.

سعادتی نژاد با تاکید بر لزوم حذف دلالان از بازار روغن موتور افزود: از تولیدکنندگان روغن موتور می‌خواهیم برای حذف دلالان از این بازار توزیع محصولات خود را به واحد‌های دارای پروانه واگذار کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لاستیک و روغن تهران در خصوص اوضاع تایر در بازار، گفت: قیمت لاستیک سال گذشته ۵۵ درصد افزایش را تجربه و با قیمت بازار آزاد یکسان شد. همین مساله سبب کاهش تقاضا از سوی مشتریان و دپو شدن لاستیک‌ها در انبار‌ها شده است، لذا از مراکز و مسئولان ذیربط خواستاریم ترتیب اثری در خصوص مسئله سامانه توزیع داده شود، تا مشکلات توزیع لاستیک کاهش یافته و رقابت ایجاد شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید