به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، حجت الاسلام والمسلمین رضازاده ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته عقیدتی، سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم، اظهار داشت: استاد شهید مطهری سه ویژگی داشت که باعث اثر گذاری در زندگی و تاریخ سرزمین جمهوری اسلامی ایران است.
وی با بیان این که شهید مطهری به مسائل دینی و شرعی بسیار حساس و مقید به شرع بودند و اهل تظاهر و تعارف هم نبود، افزود: شهید اهل دقت و هر مسئله ای که بیان می کرد، از روی حساب و تفکر می گفت، خود را به مسائل تخصصی محدود نمی کرد، به عنوان مثال استاد مطهری به مسائل پیرامون خود چه در داخل و چه در خارج از کشور توجه داشت، پیرامون آن ها فکر می کرد و ضمن تبیین، برایش راه حل ارائه می داد، به تعبیری دغدغه مسائل مبتلا به جامعه از جمله مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را در سر داشت.
وی اظهار کرد: یکی از مهمترین تفاوت های که استاد مطهری با برخی اساتید داشت در این بود که هم مطلب علمی داشتند، هم بیان محکم و متین ولی دیگران فقط بیان داشتند، اگر بیان همراه با مطلب باشد، در جان انسان اثر می کند و ماندگار است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه جوادالائمه(ع) در پایان خاطر نشان کرد: شهید مطهری تنها کسی بود که دو ولی فقیه و رهبر هم خود و هم کتاب هایش را تایید کرده و سفارش به مطالعه کتاب هایشان داشتند.
خبرنگار بسیجی:محمدکاشی
انتهای پیام/ف