سرویس های خبری
‌استان ها
‌اقشار
سایر خدمات
r_marquee
امام خمینی(ره):من در میان شما باشم یا نباشم نگذارید این انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد/پشتیبان ولایت فقیه باشید تا مملکت شما آسیب نبیند. از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این عصر و عصرهای آینده می خواهم که اگر خدای نخواسته عناصر منحرفی با دسیسه و بازی سیاسی وکالت خود را به مردم تحمیل نمودند، مجلس اعتبارنامه آنان را رد کنند و نگذارند حتی یک عنصر خرابکار وابسته به مجلس راه یابد . . . و از همه نمایندگان خواستارم که با کمال حسن نیت و برادری با هم مجلسان خود رفتار و همه کوشا باشند که قوانین، خدای نخواسته از اسلام منحرف نباشد و همه به اسلام و احکام آسمانی آن وفادار باشید تا به سعادت دنیا و آخرت نائل آیید       
l_marquee
کد خبر: ۹۳۴۱۱۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰- ۰۳: ۱۸
مدیرکل دامپزشکی لرستان نسبت به احتمال شیوع بیماری «تب کریمه کنگو» در این استان هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، مصطفی زبردست امروز  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن فصل بهار و روزهای گرم سال و همچنین ازدیاد میزان زاد و ولد حشرات و کنه‌ها، برخی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام نظیر تب خونریزی دهنده «کریمه کنگو» در این فصل شیوع پیدا خواهند کرد.

وی در تشریح این بیماری افزود: بیماری تب خونریزی دهنده «کریمه کنگو» یکی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به خصوص دام‌های اهلی و نشخوارکنندگان است که این بیماری در فصول گرم سال در سطح دنیا امکان انتشار آن وجود دارد، این بیماری در دام هیچ نشانه بالینی ندارد و در انسان با تب و درد عضلانی، تهوع و خونریزی گسترده در سطح بدن قابل تشخیص است، این بیماری به طور عمده در افرادی که با دام‌ها در ارتباط هستند از قبیل قصابان، چوبداران، سلاخان، دامداران و دامپزشکان ممکن هست مشاهده شود، لذا تنها راه جلوگیری از این بیماری در جمعیت انسانی، رعایت موارد بهداشتی است.

مدیرکل دامپزشکی لرستان در ادامه بر ضرورت رعایت پوشش حفاظت فردی کسانی که با دام‌ها در ارتباط هستند تاکید کرد و گفت: جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام در معابر و خارج از محوطه کشتارگاه‌های دام، انجام عملیات مبارزه‌ای با جمعیت حشرات ناقل بیماری، جداسازی محل زندگی دام‌ها از مجاورت با محل زندگی انسان‌ها، رعایت پروسه پیش سرد در کشتارگاه‌های دام و نگه داری گوشت حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال برای انجام پروسه پیش سرد در گوشت و لاشه‌ها باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
عضویت در خبرنامه
گزارش خطا
نظر ‌بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر:
tr_sar
آخرین اخبار
tc_sar
tl_sar