یک امدادگر اسدآبادی در گفتگو با بسیج عنوان کرد

نجات و برگرداندن یک فرد به زندگی دلیلی کافی برای ورود به امدادگری

اسدآباد-امدادگر اسدآبادی گفت: نجات و برگرداندن یک فرد به زندگی، اگر عمر او بر دنیا باقی باشد دلیلی کافی برای ورود به این دنیای پرهیجان است.
کد خبر: ۹۳۴۲۷۸۰
|
۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸

نجات و برگرداندن یک فرد به زندگی دلیلی کافی برای ورود به امدادگرینجاتگریکم محمدمهدی هاشمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اسدآباد با بیان اینکه دلیل اصلی ورودم به حوزه امداد خدمت به خلق خدا است که کمتر از عبادت نیست، اظهار داشت: امدادگری علاوه بر اینکه شغل است باعث آرامش روحی انسان نیز می‌شود.

وی ادامه داد: با وجود سختی‌هایی که این کار داشته و از لحاظ روحی، فکری و جسمی فرد را درگیر می‌کند لذت دوچندانی نیز دارد که اوج آن در زمانی است که مصدوم یا مصدومینی را احیا کرده و نجات می‌دهیم.

این امدادگر اسدآبادی افزود: نجات و برگرداندن یک فرد به زندگی، اگر عمر او بر دنیا باقی باشد دلیلی کافی برای ورود به این دنیای پرهیجان است.

وی درباره سخت‌ترین عملیات که تاکنون در آن شرکت کرده است، گفت: اعزام به سرپل ذهاب در ساعات اولیه حادثه زلزله به همراه سه دوست دیگر از همکاران، آن هم به عنوان اولین شهرستان و اولین استان معین سخت‌ترین عملیات بود.

هاشمی ادامه داد: شرایط حاکم بر منطقه، تقریبا متضاد با دوره‌های آواربرداری بود که دیده بودیم و شهر غرق در خاک و گرد و غبار بود و صدایی جز صدای جیغ و داد و گریه و آژیر آمبولانس به گوش نمی‌رسید؛ صداهایی که می‌شد گفت ندای رنج مردم حادثه دیده هستند.

وی با بیان اینکه با وجود این لحظات غم انگیز، آهنگ صدای آمبولانس‌ها، امید را در دل مردم به جریان می‌انداخت، درباره تلخ‌ترین صحنه سخت‌ترین ماموریت خود گفت: در آغوش گرفتن دو فرزند یک خانواده توسط پدر و مادری که خودشان را سپر عصاره‌های زندگیشان کرده بودند تا آوار بر روی فرزندانشان ریخته نشود، مهر اصیل پدر و مادر را نمایان می‌کرد اما متاسفانه این حلقه عاشقانه و احساسات پاک آن در زیر تَلی از خاک دفن شد تا در گوشه ذهن من نیز به عنوان تلخ‌ترین صحنه ثبت شود.

این امدادگر اضافه کرد: با وجود مشاهده صحنه‌های غم انگیز هیچ وقت متاثر شدن در حین هیچ عملیاتی نتوانسته روند امدادرسانی و نجات در بین من و همکارانم را کُند کند.

هاشمی درباره بهترین راه برای کاهش حوادث جاده‌ای نیز بیان کرد: احترام گذاشتن به قوانین راهنمایی و رانندگی و همچنین حق مردم در حین راندن اتومبیل باعث کاهش آمار چشمگیر حوادث ترافیکی و جانی خواهد بود.

وی درباره کیفیت امداد در اسدآباد گفت: اکثر نجاتگران شهرستان علاوه بر نجاتگری از مربیان تخصصی امداد و نجات در بخش‌های مختلف تخصصی جاده، تخصصی آواربرداری، امداد و کمک‌های اولیه، اقدامات تخصصی، اقدامات پیش بیمارستانی و سایر دوره‌های دیگر هستند که خوشبختانه باعث شده مربیان شهرمان در سطح استان زبانزد دیگر شهرستان‌ها باشند و مهارت آنان باعث شده پایگاه امداد و نجات گردنه اسدآباد در سال‌های گذشته جزو پایگاه‌های نمونه و برتر کشور معرفی شود.

این امدادگر اسدآبادی خاطرنشان کرد: اگر واقعا عاشق کاری باشید از خود گذشتگی جانی چیزی نیست.

وی در پایان با گلایه از برخی افراد گفت: بعضی اوقات شاهد نظراتی در تصاویر و ویدئوهای عملیات‌ها هستیم که می‌گویند امدادگران در ماموریت‌ها فقط عکس و فیلم می‌گیرند! اما لازم است بدانند در هر عملیات، اعضای تیم اعزام هر یک وظیفه‌ای دارند و به طور قطع وظیفه خود را به نحو احسن انجام می‌دهند اما در لحظاتی که صلاح دیده شود برای گزارش کار، مستندسازی و از همه مهم‌تر انتشار برای اینکه درس عبرت و تلنگری برای دیگران باشد ویدئو و تصاویر تهیه می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار