سردار جوانی در گفت و گو با خبرگزاری بسیج:

نبایدحضورحداکثری را به کارویژه‌های شورای نگهبان گره زد/انتخاب یک دولت تحول آفرین گره گشای مشکلات است

ساری-معاون سیاسی سپاه گفت:نباید مشارکت مردم در انتخابات را به کارویژه‌های شورای نگهبان گره زد چرا که مشارکت فقط به نوع افراد در صحنه بستگی ندارد بلکه مهم‌ترین عامل عملکرد و مشکلاتی است که مردم درگیر آن هستند.
کد خبر: ۹۳۴۵۵۱۲
|
۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
به گزارش خبرگزاری بسیج ازمازندران، سلسله نشست‌های بصیرتی و روشنگری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در دفتر خبرگزاری بسیج مازندران با حضور کارشناسان مسائل سیاسی حول محور‌های حضور حداکثری مردم در انتخابات و انتخاب درست، راه اندازی شد.
 
نبایدحضورحداکثری را به کارویژه‌های شورای نگهبان گره زد/انتخاب یک دولت تحول آفرین گره گشای مشکلات است
سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور در دفتر خبرگزاری بسیج مازندران با اشاره به مسئله انتخابات و مشارکت حداکثری مردم، گفت: فلسفه وجودی انتخابات در صحنه بودن مردم است لذا شورای نگهبان به سهمیه بندی‌ها و سلایق کاری ندارد و در فلسفه شورای نگهبان نیست بلکه طبق صلاحیت‌ها، شرایط و ویژگی‌های افراد را بررسی می‌کند.

سردار جوانی افزود: به گفته فق‌ها  و حقوقدانان شورای نگهبان  که ما کاری به گرایش‌های سیاسی فرد نداریم، بلکه پیشینه، سابقه و عملکرد آن فرد را طبق قانون اساسی و قانون انتخابات بررسی کرده و طبق ملاک  و معیار قانونی گفته می‌شود آیا  آن فرد در حد ریاست جمهوری است یا خیر.

معاون سیاسی سپاه پاسداران در ادامه با تصریح بر اینکه نباید مشارکت مردم در انتخابات را  به کارویژه‌های شورای نگهبان گره زد، گفت: شورای نگهبان باید به وظیفه خود عمل کند لذا  نمی‌توان گفت، مشارکت تنها به نوع افراد در صحنه بستگی دارد بلکه  مهم‌ترین عامل در مشارکت طبق نظرسنجی‌ها، عملکرد و مشکلاتی است که مردم درگیر آن  هستند و دشمن هم در تلاش برای ایجاد ناامیدی  است.

سردار جوانی در بخش دیگری از سخنان خود به شبهه افکنی شبکه‌های معاند علیه سپاه هم پرداخت و گفت: اینکه شبکه‌های معاند و بیگانه سپاه را مورد حمله و هجمه قرار میدهند و میگویند که سپاه در انتخابات دخالت می‌کند در وهله اول باید گفت، انتخابات ایران  چه ربطی به شما‌ها دارد، و درثانی مسئله ورود سپاه به انتخابات در راستای مصالح  و منافع کشور است؛ لذا این ورود از جنس احزاب و گروه‌های سیاسی نیست بلکه دعوت مردم به حضور و مشارکت است.

وی در همین رابطه توضیح داد:سپاه پاسداران طبق دکترین سیاسی خود به هیچ عنوان ورود مصداقی در انتخابات ندارد و این دروغ محض است که میگویند سپاه کاندیدا دارد، چرا که حرف ناروا و نادرستی است. سپاه در حوزه عمل سیاسی محدوده‌هایی را تعریف کرده است و هر کسی هم از این حریم‌ها خارج شد با آن برخورد کرد.

سردار جوانی با تصریح بر اینکه دشمن به دنبال ایران ضعیف است، گفت: دعوت مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات، فراخوانی، تبیین ملاک‌ها و معیارها، و حضور در صحنه مردم، یک ایران قوی را رقم می‌زند لذا اینکه سپاه از مردم دعوت می‌کند در صحنه انتخابات حضور پیدا کنند، به معنای دخالت در انتخابات نیست چرا که سپاه به دنبال تامین منافع و مصالح کشور است.

معاون سیاسی سپاه پاسداران در پاسخ به این سوال که چرا عده‌ای  از مسئولان که در سیستم اجرایی و تصمیم سازی و تصمیم گیری بودند زمانی که نتایج انتخابات و احراز صلاحیت به نفع آن‌ها نیست خود را در قالب اپوزیسیون نشان میدهند، گفت: این مسئله عمومیت ندارد که بگوییم هر کسی مسئول بوده و وارد صحنه انتخابات شده است، اگر احراز صلاحیت نشد در جایگاه اپوزیسیون قرارگرفت، چرا که تناسب احراز صلاحیت  به این معنی نیست که آن شخص رد صلاحیت شده باشد و نمیتواند در جایی مدیر باشد، بلکه در پست ریاست جمهوری توانمندی ها، مدیریت، ایده ها، برنامه‌ها و مجموعه‌ای از ویژگی‌ها هست لذا فردی که واجد این شرایط نیست احراز صلاحیت نمی‌شود.
 
سردار جوانی در ادامه به  برخی نامزد‌ها هم اشاره کرد و گفت: برخی نامزد‌ها هوشمندانه نظر شورای نگهبان را پذیرفتند، اما در مقابل برخی میگفتند اگر ما تائید نشویم این انتخابات را قبول نداریم که این افراد فکر می‌کنند قدرت ارث پدری آن‌ها است و باید برای همیشه در این سمت باشند که  منشا  این رفتار هوا‌های نفسانی، قدرت طلبی و خودخواهی است.
 
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه اگر کسی دم از مردم میزند  باید تابع ولایت فقیه باشد، یادآور شد: حاج قاسم خود را فدای ملت، انقلاب و اسلامی کرد لذا باید به نگاه حاج قاسم نسبت به رهبری توجه کرد که گفت:   مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد.
 
سردار جوانی با تصریح براینکه باید به مرجعیت شورای نگهبان توجه داشته باشیم، افزود: خود شورای نگهبان می‌گوید من مجمع تشخیص مصلحت نظام نیستم، لذاراه‌های دیگری مثل حکم حکومتی است که این حکم حکومتی هم جنبه قانونی دارد.
 
معاون سیاسی سپاه پاسداران با اشاره به بیانات امام راحل درباره کسانی که قانون را قبول ندارند، تصریح کرد: گروه‌ها، احزاب، جریان‌ها به قانون تن بدهند و  همه باید تسلیم قانون باشیم، چون حکمرانی تعالی بخش با محوریت قانون تحقق پیدا می‌کند و عمدتا اگر جایی مشکلی ایجاد شد به دلیل این بود که قانون را با منافع خود سازگار ندیدند و با قانون مقابله کردند.
 
وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به این شبهه که در این چهل ساله انقلاب چه گره‌ای از مشکلات مردم باز شد و چه تضمینی است که انتخابات مشکلات مردم را رفع کند، افزود: اینکه میگویند در این چهل سال انقلاب گره‌ای از مشکلات مردم باز نشد، یک قضاوت نادرستی است لذا اگر انقلاب را  با چهل سال پیش مقایسه کنیم، خدمات دهی به مردم و پیشرفت‌ها قابل مقایسه نیست.

سردار جوانی به القاسازی دشمن مبنی بر اینکه انقلاب کاری نکرد، مسئولین کاری نکردند، هم اشاره کرد و گفت: این القائات با  واقعیت  همخوانی ندارد چرا که موفقیت ها، پیشرفت‌ها، خدمات و امکانات زیاد است.

سردار جوانی در ادامه افزود: یک سری مشکلات وجود دارد مثلا در توزیع، عدالت وجود ندارد یا در مبارزه با فساد جدیت لازم را نداشتیم و یا  در اشتغال اهتمام لازم نبود که همه این‌ها باید رفع شود.

معاون سیاسی سپاه پاسداران به صحنه آمدن مردم در انتخابات و انتخاب درست را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: مردم باید ببینند کدام کاندیدا برنامه بهتر و عزم جدی تری برای رفع مشکلات دارد. کدام مدیری روحیه جهادی و انقلابی دارد و اهل میدان مبارزه با فساد و بی عدالتی است لذا هر چه این نگاه در بین مردم تقویت شود، مشکلات هم برطرف خواهد شد.

سردار جوانی در پایان سخنان خود با تصریح بر اینکه در تمامی کشور‌ها مشکلات است، و برطرف کردن  مشکلات هم با توجه به امکانات و توانمندی‌ها قابل حل است، گفت: همه کارشناسان دنیا بر این عقیده هستند که با یک مدیریت صحیح میتوان بر مشکلات فائق آمد لذامردم باید بدانند گره گشا خودشان هستند یعنی گره گشایی به دست مردم است که با انتخاب دولت تحول آفرین و  اهل میدان و در صحنه، مشکلات حل می‌شود.

انتهای پیام/
 
 
 
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار