۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
01:37
کد خبر : 9346451
۱۰:۴۱

۱۴۰۰/۰۳/۰۹

خدمت رسانی بسیج دانشجویی

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی گفت: جهادگران این دانشگاه در منطقه گرماب جاجرم خدمت‌رسانی کردند.

محمد الهامی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار بسیج ، با اشاره به حمایت دانشجویان از مردم زلزله زده در منطقه گرماب جاجرم، از برگزاری اردوی جهادی در مناطق زلزله زده خبر داد.

الهامی بیان کرد: دانشجویان جهادگر دانشگاه فرهنگیان روزانه ۳۰۰ قرص نان و ۵۰۰ وعده غذایی در هشت روز بین خانواده‌های مناطق زلزله زده سنخواست توزیع کردند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی ادامه داد: با توجه به آثار مخرب روانی و اجتماعی که پس از زلزله به مردم وارد می‌شود، دانشجویان ما با هدف افزایش سطح امید بین این خانواده ها، در کنار توزیع مواد غذایی، اردوی جهادی آموزشی و فرهنگی نیز برگزار کردند.

وی با بیان اینکه این اردوی جهادی در شهرستان گرمه و در روستا‌های شورک و برزنه صورت گرفت، خاطرنشان کرد: دانشجویان خدمات آموزشی به دانش آموزان این روستا‌ها ارائه دادند و در کنار با آموزش بازی و سرگرمی‌های ساده، تلاش کردند روحیه آنان را تقویت کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید