۱۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 07 June 2025
16:37
کد خبر : 9348296
۰۰:۱۲

۱۴۰۰/۰۳/۱۷
رئیس هیات بازرسی انتخابات مراغه:

۲۱۰ بازرس بر فرآیند برگزاری انتخابات در مراغه نظارت می‌کنند

تبریز- رئیس هیات بازرسی انتخابات مراغه گفت: در انتخابات خرداد ماه جاری ۲۱۰ بازرس، ۱۴ سربازرس و ۲ بازرس ویژه بر فرآیند برگزاری انتخابات در این شهرستان نظارت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مینا گلی‌پور روز یکشنبه در نخستین جلسه سربازرسان هیات بازرسی مراغه اظهار داشت: ۱۶۳ نفر از این بازرسان در بخش مرکزی و شهر مراغه و ۴۷ بازرس دیگر در بخش سراجو و شهر خداجو فعالیت می‌کنند.

وی اظهار داشت: سربازرسان باید ارتباطی مستمر در قبل و روز برگزاری انتخابات با بازرسان شعبه‌ها داشته باشند و گزارش‌های احتمالی تخلف را به موقع و سریع برای رسیدگی به هیات بازرسی ارسال کنند.

رییس هیات بازرسی انتخابات شهرستان مراغه هدف از تشکیل هیات بازرسی را جلوگیری از تخلف و حصول اطمینان از اجرای قانون در انتخابات عنوان کرد و ادامه داد: برگزاری صحیح فرآیند انتخابات به عنوان یک وظیفه قانونی، اصلی‌ترین دغدغه هیات بازرسی شهرستان با هدف اعتمادسازی بین مردم است.

«گلی‌پور» بیان کرد: هدف از تشکیل این جلسه نیز ارتقای سطح دانش و توانایی سربازرسان انتخابات بوده و این امر تا حدی دارای اهمیت است که در انتخاب سربازرسان به سوابق و توانایی آنان توجه شده است.

وی در ادامه، ارتقای توانایی و آشنایی سربازرسان با میزان اختیاراتشان را از دیگر اهداف این نشست عنوان کرد و افزود: تمامی این نشست‌ها برای برگزاری انتخاباتی سالم و هرچه باشکوه‌تر تشکیل می‌شود.

«گلی‌پور» با تاکید بر اینکه بازرسان بازوان توانای هیات بازرسی هستند، بیان کرد: بازرسان در طول انتخابات فعال می‌شوند و در نتیجه تعامل سربازرسان و بازرسان تمامی تخلفات احتمالی انتخابات خردادماه ۱۴۰۰ رصد می‌شود.

در این جلسه «عبدالله فرمانی» دبیر هیات بازرسی شهرستان مراغه مواردی در خصوص وظایف بازرسان و سربازرسان در شعب اخذ رای و همچنین نحوه رصد تخلفات انتخاباتی بیان کرد.

«مینا گلی‌پور» رییس هیات بازرسی، عبدالله فرمانی دبیر هیات بازرسی و سعید معصومی عضو هیات بازرسی انتخابات شهرستان مراغه هستند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید