مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی:

کمبود ۱۰ هزار مگاواتی برق در استان مرکزی

اله داد با اشاره به کمبود ۱۰ هزار مگاواتی برق در سطح استان، گفت: با توجه به فروش ۲۰درصد انشعاب جدید در حوزه های صنعتی، نیاز است تا شرکت های صنعتی نسبت به تاسیس نیروگاه های کوچک اقدام کنند.
کد خبر: ۹۳۵۳۱۴۲
|
۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۳

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی ؛ محمد اله‌داد مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در جلسه کارگروه گذر از پیک مصرف برق با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده، گفت: در این جلسه مقرر شد اداراتی که مصرف برق آن ها نسبت به سال گذشته ۵۰درصد نشود، برقشان قطع می شود. همچنین مقرر شد تا نسبت به وصل مجدد برق پارک های شهر اراک اقدام شود تا عموم شهروندان بتوانند از خنکی هوای پارک استفاده کرده و کولر کمتری روشن شود.

وی با اشاره به مصرف برق بالای ماینر ها، گفت: همکاران ما به صورت روزانه در سراسر استان گشت هایی را جهت کشف ماینرهای غیرمجاز انجام می دهند که تا کنون با همکاری دیگر دستگاه ها و مردم توانسته ایم ۱۵هزار و ۸۰۰ ماینر در استان کشف و ضبط کنیم که باعث کاهش مصرف ۴۰مگاواتی برق در سطح استان شده است.

اله داد با اشاره به کمبود ۱۰ هزار مگاواتی برق در سطح استان، تصریح کرد: با توجه به فروش ۲۰درصد انشعاب جدید در حوزه های صنعتی، نیاز است تا شرکت های صنعتی نسبت به تاسیس نیروگاه های کوچک اقدام کنند تا علاوه بر تامین نیاز خود، مازاد تولید را به شبکه توزیع برق بدهند و به استان کمک کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با بیان اینکه مصرف برق در کشور رکورد جدیدی را زده است، گفت: مصرف ۶۱هزار مگاواتی برق در روز رکوردی تاریخی است که با توجه به کم آبی و خشکسالی سال پیش رو و اینکه تازه وارد فصل تابستان شده ایم بنظر می رسد این رکورد بیشتر هم بشود.

اله داد با اشاره به اختلاف قیمت تکلیفی برق و نرخ تمام شده برق، گفت: این اختلاف باعث شده تا این روزها مصرف بیشتر از میزان تولید شود و ناچار به قطعی برق در برخی صنایع استان باشیم تا بتوان برق مورد نیاز مشترکین خانگی و سایر مشترکین را تامین کرد. البته ذکر این نکته نیاز است که چالش کمبود برق تا پایان تابستان گریبان گیر استان خواهد بود و از همه هم استانی ها درخواست داریم تا با کاهش مصرف در مدیریت این وضعیت کمک کنند.

وی با بیان اینکه نیاز مصرف استان در حوزه توزیع به هزار و صد مگاوات رسیده است، گفت: ولی با توجه به سهمیه ۸۵۰ مگاواتی استان، باید مصرف را مدیریت کنیم تا از قطعی های ناخواسته جلوگیری کنیم. در سطح استان بیش از ۴۵ درصد مصرف را صنایع و ۳۰ درصد را بخش کشاورزی شامل می شود که امیدواریم این بخش ها همکاری خوبی جهت تعدیل مصرف داشته باشند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی با بیان اینکه حدود ۲۰درصد برق استان را مصارف خانگی تشکیل می دهد، تصریح کرد: سعی داریم تا کمترین قطعی را در مصارف خانگی داشته باشیم ولی با توجه به اینکه صنایع استان نیاز ضروری به برق دارند و ارزش افزوده فراوانی را تولید می کنند نیاز است تا شهروندان حداکثر صرفه جویی را داشته باشند تا نیاز صنایع هم بتوان تامین کرد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار