خبرهای داغ:

ویتامینی برای کاهش خطر پرفشاری خون

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد مصرف مداوم یک نوع ویتامین "ب" می‌تواند بروز پرفشاری خون را کاهش دهد.
کد خبر: ۹۳۵۳۹۰۹
|
۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۵
رئیس مرکز تحقیقات تغذیه در بیماری‌های غدد درون ریز می‌گوید: کولین جزئی از ویتامین‌های گروه ب. (ویتامین ب. ۴) است که برای متابولیسم چربی، رشد سالم مغز، حرکت ماهیچه‌ها، سیستم عصبی و سوخت و ساز انسان لازم است. کمبود این ماده در بدن میتواند موجب تجمع چربی اضافی در کبد شود.

دکتر پروین میرمیران ادامه داد: تاکنون مطالعات زیادی به بررسی ارتباط بین دریافت غذایی کولین و بتائین (یک متابولیت کولین) با خطر پرفشاری خون نپرداخته است.

به گفته وی، یافته‌های مطالعاتی نشان دادند که در طول بیش از ۷ سال پیگیری به ازای هر ۱۰۰ میلی گرم افزایش در مصرف کولین خطر بروز پرفشاری خون ۱۶ درصد کاهش می‌یابد.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: این ارتباط در افراد جوانتر و مردان قویتر است و این گروه بهره بیشتری از مصرف کولین می‌برند.

این ماده مغذی که ترکیبی ارگانیک و محلول در آب است، به مقدار زیاد در غذا‌های حیوانی نظیر جگر، تخم مرغ، ماهی سالمون و نیز برخی منابع گیاهی مانند گل کلم، بروکلی، روغن سویا و بادام زمینی موجود است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار