به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از مهریز، سخنران این مراسم از آیت الله شهید بهشتی به عنوان یکی از شخصیتهای بزرگ انقلاب و نظام یاد کرد و گفت: او از یاران صدیق انقلاب و نظام بود و در راه توسعه و اعتلای انقلاب و روشنگری ماهیت جریان نفاق برای مردم تلاشهای وافری کرد و مظلومانه به شهادت رسید.
وی افزود: امام راحل فرمودند: شهید بهشتی یک ملت بود برای ملت، چرا که این شهید بزرگوار همیشه چهره نفاق را برای همگان به خوبی معرفی و افشا میکرد و به همین علت ناجوانمردانه از سوی ایادی استکبار به شهادت رسید.
مدرسی با بیان اینکه شهادت آیت الله بهشتی موجب افشای چهره پلید نفاق در جامعه شد، تصریح کرد: ترور ۱۷ هزار شهید در ایران اسلامی از سوی جریان نفاق با هدایت آشکار و علنی استکبار جهانی بوده و آنان از این طریق میخواستند انقلاب ما را از درون ساقط کنند، اما به این خواسته شوم خود نرسیدند و این شهادتها امروز باعث اقتدار و بالندگی نظام شده است.
وی با بیان اینکه جریان نفاق لحظهای برای ضربه زدن به نظام درنگ نخواهد کرد، ادامه داد: تنها راه مقابله با این جریانها قرار گرفتن در زیر چتر ولایت و رهبری است که دشمنان را از رسیدن به اهدافشان باز خواهد شد و امروز به برکت این جایگاه رفیع و عظیم است که دنیای استکبار نتوانسته به اهداف شوم خود دست یابد.
در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از خانواده شهدا و بازنشستگان دادگستری تجلیل شد.