۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
10:44
کد خبر : 9354710
۱۰:۲۱

۱۴۰۰/۰۴/۱۰
استاندار خوزستان تأکید کرد؛

لزوم تعیین تکلیف سریع کالاهای دپو شده در انبارهای خوزستان

استاندار خوزستان بر تعیین تکلیف سریع اجناس و کالاهای دپو شده در انبارهای این استان در راستای تنظیم بازار و کمک به اقشار آسیب‌دیده تأکید کرد.
قاسم سلیمانی دشتکی، چهارشنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خوزستان از هدررفت برخی اجناس فاسدشدنی در انبارها به دلیل بروکراسی‌های غیرضروری و یا تعلل مدیران انتقاد شدیدی کرد و گفت: قابل‌قبول نیست که اجناس و کالاهای مورد نیاز مردم در این شرایط سخت اقتصادی در مدت طولانی دپو شود و یا در انبارها از بین برود و این در حالی است که برخی نیازمندان در تأمین مایحتاج روزانه خود ناتوان هستند.

وی با تأکید بر اینکه اجناس و کالاهای موجود در انبارها باید در اسرع وقت و با حذف بروکراسی‌های غیرضروری در اختیار مردم قرار داده شوند، افزود: در این شرایط سختی که به دلیل جنگ اقتصادی و شیوع کرونا بر زندگی مردم حکم‌فرما شده است نباید کسب‌وکار مردم مانع‌تراشی و سخت‌گیری شود و باید تا جای امکان تسامح لحاظ شود و جایی که امکان‌پذیر است، قوانین و آئین‌نامه‌ها به نفع مردم تفسیر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید