گزارشی از سفر یک روزه استاندار خراسان رضوی به بجستان
استاندار خراسان رضوی در سفر یک روزه خود به بجستان و روستاهای اطراف در جریان مشکلات مردم این شهرستان قرار گرفت و در جلسه ای ۴۰ مصوبه برای حل مشکلات و شتاب در توسعه بخشهای مختلف به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ استاندار خراسان رضوی ظهر چهارشنبه در سفر به شهرستان بجستان ابتدا وارد شهر یونسی شد و به مقام شامخ شهدای این شهر ادای احترام کرد و سپس در جمع مردم این شهر حضور یافت و دیدار چهره به چهره با مردم داشت.
وی سپس وارد روستای مرندیز شدند و از کارگاه قالی بافی این روستا بازدید کرد.
معتمدیان همچنین در ادامه سفر به بجستان به روستاهای قاسم اباد، نوبهار و مطر اباد نیز سفر کرد و از نزدیک با مردم این روستاهای محروم گفتگو و در جریان مشکلات انان قرار گرفت. سپس وارد شهر بجستان شد و پس از دیدار با خانواده شهید علیزاده و حضور در جمع مردم بجستان در جلسه شورای اداری و جمع بندی مصوبات این سفر در محل فرمانداری بجستان حضور یافت.
در این جلسه که چهار ساعت به طول انجامید در ابتدا حجت الاسلام عبدی امام جمعه بجستان به چند مشکل مهم اشاره کرد و افزود: اولین مشکل بحث آب شرب است و هر مسئولی که به بجستان آمده پیگیریهایی شده است، ولی همچنان مشکل داریم.
امام جمعه بجستان در ادامه به بحث مشکلات بهداشت و درمان شهرستان اشارهای کرد و افزود: یکی از درخواستهای مهم مردم، بحث بهداشت و درمان میباشد که مردم را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.
وی ابراز کرد: ارتقای بیمارستان ۳۲ تختخوابی بجستان به بیمارستان ۶۴ تختخوابی و همچنین جایگزینی پنج پزشک متخصص، چند روزی که در مرخصی به سر میبرند و پزشک جایگزینی ندارند و مردم شهرستان نمیتوانند به شهرستان گناباد مراجعه کنند برایشان خیلی مشکل ساز شده است.
امام جمعه بجستان در مورد مشکلات دامداران گفت:کمبود خوراک دام، دامداران ما را با مشکلات زیادی مواجه کرده و آنها را نا امید کرده است.
حجت الاسلام عبدی خاطر نشان کرد: بحث مدیران پروازی یکی از مشکلاتی است که مردم را آزار میدهد، مردم میخواهند که مدیران ساکن باشند و طعم سختیها را بچشند و مشکلات را ببینند نه اینکه در رفت و آمد باشند که هم برای خودشان و هم برای خانواده هایشان مشکل است و امنیت جادهای ندارند و اگر مدیری واقعا به خاطر خانواده اش برای اسکان در شهر، مشکل دارد باید یک مدیر دیگری را جایگزین کرده تا بتواند به همراه خانواد ه. هایشان اسکان داشته باشند.
وی در پایان تاکید کرد: بجستان به شهر قنات و قنوت و قناعت معروف است و مردم واقعا مشکل دارند و آنچه از مسئولین انتظار دارند خدمت بیشتر است.
در ادامه محمد صفایی، نماینده مردم شهرستانهای بجستان و گناباد در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از چالشهای مهم شهرستان بحث آب شرب و قنوات است. راههای روستایی به جز در حوزه روستاهای نیان و قاسم آباد مشکل خاصی ندارد. شش روستا در قسمت جنوبی شهرستان گاز رسانی نشده است و با پیگیریهایی که انجام شده و مطالعات آن صورت گرفته باید اجرایی شود.
در ادامه محمد صفایی، نماینده مردم شهرستانهای بجستان و گناباد در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از چالشهای مهم شهرستان بحث آب شرب و قنوات است. راههای روستایی به جز در حوزه روستاهای نیان و قاسم آباد مشکل خاصی ندارد. شش روستا در قسمت جنوبی شهرستان گاز رسانی نشده است و با پیگیریهایی که انجام شده و مطالعات آن صورت گرفته باید اجرایی شود.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه زیر ساختی در شهرستان، شرایط خوبی داریم، ولی در حوزه سرمایه گذاری کار جدی صورت نگرفته است.
دکتر اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، نیز خاطر نشان کرد: جلسات تسهیل در استان و هم ویژه شهرستانها برگزار کرده ایم. در شهرستان بجستان ۱۷ مصوبه اقتصادی داشتیم که ۱۱ مصوبه مرتبط با بنگاههای مشکل دار صنعت و معدن است.
وی افزود: در شهرستان بجستان، از ۳۰ واحد صنعتی ۷ واحد آن راکد میباشد و عمده مشکلات اینها مبلغ ۷۵ میلیارد نقدینگی است.
حجت الاسلام پور عابدین، امام جمعه یونسی نیز به برخی از مشکلات مهم یونسی اشاره کرد و افزود: در بحث برخورداری در حق مردم یونسی اجحاف شده است در صورتی که شهر یونسی بسیار محروم میباشد.
وی ادامه داد: در بخش یونسی کمبود روحانی داریم و همچنین خانه عالم در مرکز بخش (یونسی) و روستاهای مرندیز، فخر آباد و سردق وجود ندارد.
سید مهدی مرجانی، رئیس شورای اسلامی شهرستان بجستان در خصوص مشکلات بهداشت و درمان گفت: بحث بیمارستان و نبود امکانات پزشکی و همچنین پزشک متخصص و دیگر امکانات مورد نیاز برای بیماران و سالمندان از دیگر مشکلات بجستان است. در درجه اول تمام پیگیریها و جلسات در سطح شهرستان با مسئولین انجام گرفته، ولی متاسفانه به نگاه تنگ نظرانه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گناباد و زیر مجموعههای ان، مکاتباتی را با مسئولین وزارتی انجام داده ایم که با وجود دستورات قاطع بعد از گذشت چند سال هنوز اقدام قابل قبولی صورت نگرفته است و برای رفع آن مشکل را سرپیچی و امتناع میکنند.
وی افزود: در سالهای ۹۶ و ۹۷ ضریب اشغال تخت در حد مطلوب بوده است، ولی طی دو سال اخیر هیچ اقدامی انجام نشده است.
مرجانی در خصوص کمک خیرین بهداشت و درمان خاطر نشان کرد: بیمارستان بجستان، ۸۰ درصد آن توسط خیرین ساخته شده است و در حال حاضر بخش داخلی دو و نیم میلیارد تومان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار داده ایم، ولی از روزی که کلنگ به زمین خورده است همیشه دنبال کمک خیرین بوده اند پس چرا پیگیری نکرده اید؟
رئیس شورای اسلامی شهرستان در خصوص درمانگاه خیر ساز شهر یونسی گفت: اولین خیر درمانگاه ساز کشور را به یونسی آوردیم و این خیر درمانگاه را تحویل داده، ولی برای شبانه روزی کردن این درمانگاه هیچ پیگیری انجام نشده است.
وی در خصوص مشکل آب بجستان که در جلسه مطرح شد افزود: در بحث استخر ذخیره آب شهر بجستان (منبع) که در دو ماه گذشته خط انتقال آن با مشکلاتی مواجه شد و یک منبع ذخیره برای شهر بجستان از واجبات میباشد.
مرجانی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بعد از ۱۳ سال بجستان، شهرستان شده است متاسفانه بعضی از ادارات چارت سازمانی ندارند.مثلا ادارات مسکن و شهرسازی و تعاون، رفاه و کار و امور اجتماعی، هر کدام با یک نیرو اداره میشود و این مشکل ساز میباشد.
استاندار خراسان رضوی در پایان نشست جمع بندی مصوبات سفر به شهرستان بجستان گفت: با توجه به کمبود و محدودیتهای منابع اعتباری و فشارهای اقتصادی، باید با تعامل بینبخشی از ظرفیتهای همه بخشها، اعتبارات ملی، وزارتخانهها و سازمانهای کشوری برای اجرای طرحها و رفع کمبودها در نقاط مختلف بهره گرفت و تنها به منابع محدود اعتباری استانی بسنده نکرد.
معتمدیان خاطر نشان کرد: اگر رفع مشکلات را تنها به تامین منابع اعتباری و بودجه استان موکول کنیم، بزرگترین ظلم را به مردم کرده ایم و مدیر موفق کسی است که در شرایط کمبود و محدودیت منابع، از همه ظرفیتهای قانونی موجود برای رفع مسائل و مشکلات مردم بهره بگیرد.
وی گفت: در سفرهای استانی، تنگناها، نیازها، اولویتها و نارساییهای هر منطقه از نزدیک در دیدار با مردم مناطق شهری و روستایی و حتی مسائلی که سالها بلاتکلیف باقی مانده است، بررسی و راهکار اساسی برای رفع آنها گرفته میشود.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر اعتبارات استانی از منابع اعتباری ملی برای اجرا و سرعت بخشی به اجرای مصوبات استانی استفاده میشود، خواستار توجه بیشتر دستگاههای اجرایی بر اجرای مصوبات این سفرها شد.
استاندار خراسان رضوی به برگزاری انتخابات اشاره کرد و افزود: استقبال عموم مردم به ویژه شهروندان استان خراسان رضوی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، و میاندورهای مجلس خبرگان رهبری قابل توجه بود و مردم خراسان بار دیگر حماسه ماندگاری را در تاریخ انقلاب اسلامی خلق نمودند.
وی تصریح کرد: اولین انتخاباتی بود که با محدودیتهای کرونایی برگزار شد، لذا تدابیر حداکثری را اتخاذ کردیم تا سلامت مردم را مدیریت کنیم.
در این نشست بیش از ۴۰ مصوبه برای گره گشایی از مسائل و شتاب دادن به توسعه بخشهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شهرستان بجستان به تصویب رسید که از آن جمله میتوان به تصویب پیگیری ثبت ملی روستای مرندیز به عنوان دهکده فرش خراسان رضوی، تخصیص ۶ میلیارد ریال برای تکمیل یادمان شهدای گمنام شهر بجستان و یونسی، بهسازی معابر شهر یونسی، ساخت بند خاکی روستای قاسم آباد، گازرسانی به روستاهای خارفیروزی، کامه و حسین آباد، انجام مطالعات سایت BTS مخابراتی شهر بجستان و روستاهای مطرآباد، صلح آباد و کامه اشاره کرد.
از دیگر مصوبات سفر استاندار خراسان رضوی اجرای ۳۰۰۰ مترمکعب تصفیه آب توسط آب و فاضلاب برای رفع مشکل آبرسانی شهرستان بجستان تا پایان سال، ارائه تسهیلات اشتغالزایی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) و صندوق کارآفرینی امید به واحدهای صنایع دستی، گردشگری و صنایع خرد بود.
گزارش از محمد قربانیان
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار