12 تیر 67 ،یکی از تلخترین رویدادهای تاریخ ایران به وقوع پیوست
به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ،سردار حبیب الله میرزایی مدیرکل بنیاد حفظ و نشر آثار ارزش های دفاع مقدس هرمزگان در میزگرد رسانهای به مناسبت 12 تیر اظهارداشت: هزینهای که آمریکا براى از بین بردن فرهنگ دفاع مقدس صرف میکند از بودجهای که ما براى حفظ آن در اختیار داریم چندین برابر بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه هفته جارى به عنوان هفته حقوق بشر آمریکایى نام گذارى شده است افزود: حادثه سرنگون کردن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران توسط ناو آمریکایی بسیار بد و تلخ بود که به هیچ وجه با حقوق بشر سازگاری ندارد اما میبینیم که آمریکاییها بیشترین ادعا را در حقوق بشر دارند.
سردار میرزایى بیان کرد: اوایل پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامى ایران دشمنان این ملت توان مشاهده رشد و بالندگى این انقلاب وکشور را نداشتند و با نفاق و شایعه پراکنى سعى داشتند بین مردم و حاکمیت اختلاف ایجاد کنند.
مدیرکل بنیاد حفظ و نشر آثار ارزشهاى دفاع مقدس ادامه داد: در دوران دفاع مقدس صدام اعلام کرده بود که یک هفتهای ایران را به زانو در خواهد آورد و جنگ را به نفع خود خاتمه میدهد اما جنگ 8 سال طول کشید و استکبار جهانی وقتی ناتوانی صدام را مشاهده کرد خودش به صورت علنی وارد جنگ با جمهوری اسلامی ایران شد.
وی عنوان کرد: سال 67 یکی از تلخترین رویدادهای تاریخ ایران به وقوع پیوست و آمریکا با شلیک 2 موشک به پرواز 655 هواپیمای مسافربری ایرباس جان 290 نفر مسافر این هواپیما را گرفت.
سردار میرزایى تصریح کرد : ارزشهای دفاع مقدس و فرهنگ حاکی از آن بسیار مهم و ارزشمند است و ما نباید اجازه دهیم این فرهنگ و ارزشها به فراموشی سپرده شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان تاکید کرد: هرمزگان نقش بسزایی در تاریخ دفاع مقدس از خود به نمایش گذاشته است در دوران دفاع مقدس به علاوه تامین نیرو برای جبههها و امر خطیر دفاع از تنگه هرمز هرمزگان در پناه دادن به جنگ زدهها هم نقش فعالی داشته است اما امروز در این استان حتی یک موزه دفاع مقدس هم وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد : یک زمین در شرق استانداری هرمزگان برای ساخت موزه دفاع مقدس به بنیاد حفظ اثار و ارزشهای دفاع مقدس هرمزگان واگذار شده است اما با آغاز عملیات اجرایی آن جلوی پروژه را گرفتهاند و میگویند در حریم دریا قرار گرفته است و اجازه ساخت نمیدهند در حالی که بازار ماهی فروشان بندرعباس هم در حریم دریا قرار داشت اما به بهرهبرداری رسید.