جانشین فرمانده سپاه استان قم:

مهارت آموزی ۲۳۰۰ سرباز به همت سپاه قم/ایجاد انگیزه و اشتغالزایی از اهداف قرارگاه مهارت آموزی سربازان

جانشین فرمانده سپاه استان قم گفت:در بحث مهارت آموزی کارکنان وظیفه، ۲۳۰۰ سرباز توسط سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) استان قم آموزش دیده و برای آن‌ها مدرک صادر گردیده است.
کد خبر: ۹۳۵۵۳۴۶
|
۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰

سرهنگ محمد رضا موحد جانشین فرمانده سپاه امام علی این ابیطالب (ع) استان قم در جمع خبرنگاران در قم با اشاره به بحث مهارت آموزی کارکنان وظیفه گفت: با توجه به تاکیدات مکرر فرمانده معظم کل قوا که فرمودند: حضور سربازان را در پادگان‌ها هدفمند کنید یعنی صرفا این نباشد که تیراندازی و نگهبانی یاد بگیرند؛ واقعاً بتوانند کار یاد بگیرند، اگر این امربتواند انجام بگیرد کار خیلی بزرگی است.

وی ادامه داد: بر اساس تدبیر رهبر معظم انقلاب امسال سال سوم است که بحث مهارت‌آموزی را در نیرو‌های مسلح و سپاه انجام می‌دهیم و هدف‌های اصلی این برنامه یکی غنی سازی سربازی و ایجاد جذابیت و شادابی و همچنین ایجاد حس آرامش و امید به آینده و دوران پس از خدمت است و دیگری هدایت این ظرفیت بزرگ به سمت توسعه و اشتغال زایی و کسب و کار جوانان در آینده میباشد.

موحد بیان داشت: سهم ابلاغی سپاه قم در سال ۹۹ پوشش ۶۵ درصد سربازان در بحث مهارت آموزی بوده که ما موفق شدیم بیش از ۹۶ درصد از کارکنان وظیفه را پوشش دهیم.

وی افزود:همچنین در سال ۱۴۰۰، ۸۵ درصد و از سال ۱۴۰۱ به بعد ۱۰۰ درصد سربازان باید بحث مهارت‌آموزی را بگذرانند و از سال ۱۴۰۱ صدور کارت پایان خدمت کارکنان و سربازان وظیفه مشروط می‌شود به فرا گرفتن یک مهارت تخصصی که موجب شغل آنان در آینده می‌شود و همچنین علاوه بر آموزش‌هایی که برای سربازی می‌گذراند، آموزش‌های عمومی پنجگانه را نیز باید بگذرانند.

جانشین سپاه قم تصریح کرد: آموزش‌ها به دو صورت کلاس‌های آموزشی که با همکاری سازمان فنی حرفه‌ای، جهاد کشاورزی، جهاد دانشگاهی و ورزش جوانان انجام می‌شود و صورت دوم در محیط واقعی کار است؛ یعنی افرادی که مشاغل تخصصی دارند مثل تعمیرکاران، آرایشگری، آشپزخانه، نانوایی وغیره با توجه به مشاغل و کارگاه‌هایی که ما داریم، در محیط واقعی کار تحت آموزش استاد کار قرار می‌گیرند و برای آن‌ها مدرک صادر می‌شود و بعد از آن در طول خدمت میتواند ادامه فعالیت دهند.

سرهنگ موحد گفت: در سال‌های ۹۷، ۹۸ و ۹۹، حدود ۲۳۰۰ سرباز در رده‌های سپاه مستقر در استان آموزش دیده و برای آن‌ها مدرک صادر شده است.

وی در پایان اظهار داشت: قرارگاه اشتغالزایی در استانداری به دستور وزارت کشور با هماهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح تشکیل شده که این قرارگاه وظیفه دارد مشاغل برنزی را مشخص کند؛ مشاغل برنزی مشاغلی هستند که در استان بازار کار دارند و این مشاغل را به ما اعلام کنند و ما در ابتدای ورود سربازان به آموزش، غربالگری انجام می‌دهیم و سربازان توجیه می‌شوند و مشاغل برنزی به آن‌ها معرفی میشود که بتوانند مهارت‌هایی را آموزش ببینند که هم علاقه داشته باشند و هم بازار کار وجود داشته باشد.
 
انتهای پیام/
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار