عضو هیئت رییسه مجمع جهادگران کشور عنوان کرد:

اصلاحیه قانون بسیج سازندگی گامی برای صیانت از گروه های جهادی

سید عباس حسینی گفت:امروز بیش از هر زمانی این سرمایه عظیم اجتماعی نیازمند پشتوانه قانونی است که به واسطه اصلاحیه قانون بسیج سازندگی این دغدغه مهم جهادگران محقق می شود
کد خبر: ۹۳۵۵۸۵۳
|
۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛سید عباس حسینی عضو هییت رییسه مجمع جهادگران کشور در جمع خبرنگاران گفت: تهیه طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی کشور و به روز کردن این قانون از دغدغه ها و خواسته های به حق جهادگران کشور بود که این اتفاق مبارک نیز با استفاده از نظرات کارشناسی و پیشنهادات ارائه شده توسط خود جهادگران و مجامع جهادی صورت گرفته است.

وی افزود:رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارائه طرح تشکیل بسیج سازندگی و در دیدارها و سخنرانی های مختلف،تنها بسیج سازندگی را مسئول سازماندهی و هدایت گروه های جهادی خطاب می کنند به طوری که گسترش این حرکت عظیم مردمی و انقلابی نیز از تاکیدات ویژه رهبری معظم در حکم انتصاب ریاست سازمان بسیج بوده است.

حسینی با بیان اینکه ۲۱ سال از زمان تاسیس بسیج سازندگی به فرمان رهبر انقلاب میگذرد یاد آور شد: و با عنایت به گسترش حرکت های جهادی و لزوم حمایت قانونی و صیانت از این جریان عظیم،طرح اصلاح قانون بسیج سازندگی از ضرورت هایی است که باید مورد توجه قرار می گرفت.

عضو هییت رییسه مجمع جهادگران کشور تاکید کرد:بدون شک سازماندهی حرکت عظیم جهادی، نیازمند قانونی مدون و سازمان و نهادی مشخص و متولی است که نه تنها باعث محدود شدن حرکت جهادی نمی شود بلکه موجب نظم و هویت بخشی به گروه های جهادی می شود‌‌.

وی عنوان کرد:امروز بیش از هر زمانی این سرمایه عظیم اجتماعی نیازمند پشتوانه قانونی است که به واسطه اصلاحیه قانون بسیج سازندگی این دغدغه مهم جهادگران محقق می شود.

حسینی تاکید کرد:احقاق حقوق خانواده های معظم شهدای جهادگر و جانبازان جهادی از جمله نقاط قوت این اصلاحیه است که از مطالبات و دغدغه های چندین ساله رزمندگان عرصه مبارزه با فقر و محرومیت و خانواده های آنان می باشد.

عضو هییت رییسه مجمع جهادگران کشور افزود:باید به این مسئله توجه جدی داشت که نباید این جریان عظیم مردمی و انقلابی را با وصل به افراد حقیقی،دولت ها،احزاب و گروه ها،سیاسی جلوه داد بلکه باید مجموعه بسیج سازندگی با سازماندهی و نظارت به این گروه ها،آن ها را صیانت کند که تصویب این اصلاحیه در مجلس زمینه ساز تحقق این امر مهم خواهد بود.

وی گفت:نقش پذیری جهادگران در طراحی،پیشنهاد،انتخاب و اجرای پروژه های کمیته فنی استان ها،صیانت از دستاوردهای جهادگران، پشتیبانی مادی و معنوی از جهادگران،ایجاد امنیت برای گروه های جهادی به ویژه در مناطق مرزی ،توجه به جهادگران جهت تجربه آموزی و به اشتراک گذاشن تجارب خود و همچنین سازماندهی همه گروه های جهادی در سامانه اطلس از جمله موارد مهم لحاظ شده در این اصلاحیه می باشد.

حسینی خاطرنشان کرد:امید است با تصویب این طرح در مجلس شورای اسلامی شاهد تحقق یکی از مطالبات اساسی و مهم جهادگران کشور باشیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار