فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی

رویکرد سپاه در حوزه دفاع مقدس علمی و پژوهشی است

سردار کریمی گفت: رویکرد سپاه در حوزه دفاع مقدس علمی و پژوهشی است که در طی این سال های اخیر اقدامات خوبی انجام شده است.
کد خبر: ۹۳۵۶۲۳۷
|
۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۰:۵۱

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در هشتمین نشست ستاد عالی تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی اظهار کرد: دانشنامه استانی دفاع مقدس در کنار گستردگی و اهمیت آن یک کار ارزشمند است که مورد تاکید مقام معظم رهبری می باشد و لذا باید تمام سعی و توان برای جامع بودن آن پای کار آورده شود.

کریمی گفت: تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان یک کار جهادی و انقلابی است که با روحیه اعتقادی و قلبی جمعی از افراد دلسوز در حال تهیه می باشد و این حجم از اقدامات انجام شده نشان از این مسئله دارد.

وی ادامه داد:دفاع مقدس به ما درس میدهد محدودیت ها و کمبودها نمیتواند ما را متوقف کند و لذا می بینیم در هشت سال جنگ تحمیلی علیرغم همه محدودیت ها بزرگترین کارها و دستاوردها حاصل شده است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی بیان کرد: دفاع مقدس در همه زمینه ها کارگشا و کارآمد است و تکیلف ما در تهیه دانشنامه این است یک کار جامع انجام شود و لذا باید خالصانه همه توان و ظرفیت ها را پای کار بیاوریم.

وی افزود: دانشنامه دفاع مقدس اثر فرهنگی بسیار موثری دارد و تهیه آن قطعا راه اندازی یک نهضت علمی و فرهنگی در حوزه دفاع مقدس محسوب می شود.

کریمی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت دانشجویان و جهادگران بسیجی در کارگروه های دانشنامه باید مورد توجه باشد و لازمه آن برگزاری کارگاه های تخصصی و آموزش است که باید در سریعترین فرصت اتفاق بیفتد.

وی یادآور شد: همچنین لازم است از ظرفیت بسیج اساتید برای تهیه مقالات و پژوهش های لازم در تهیه دانشنامه استفاده شود و خوشبختانه ظرفیت پیشکسوتان استان پای کار است که باید در شهرستان ها بیشتر موردتوجه باشد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: رویکرد سپاه در حوزه دفاع مقدس علمی و پژوهشی است که در طی این سال های اخیر اقدامات خوبی انجام شده و رویکرد علمی و پژوهشی در حوزه دفاع مقدس علاوه بر ماندگاری آن موجب جذابیت و قابل استفاده بودن برای جوانان و نسل آینده خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی یکی از استان های پیشتاز در تهیه دانشنامه دفاع مقدس است که این نشان از تلاشهای جهادی و البته زیرساخت های ایجاد شده به واسطه کنگره شهدای استان دارد افزود: جمع آوری بیش از یک میلیون سند در حوزه نقش استان مرکزی در دفاع مقدس و بسیاری از زیرساخت های دیگر که به برکت کنگره ایجاد شده بود پیشرفت کار را بسیار سرعت بخشید و موجب جلوافتادن استان مرکزی از بسیاری از استان های دیگر شد.

کریمی اظهار کرد: بیش از ۲۰ هزار عنوان کتاب ملی در حوزه دفاع مقدس به عنوان مرجع و منبع در اختیار محققین و نویسندگان دانشنامه استانی دفاع مقدس قرار گرفته که در کنار سایر منابع دیگر می توانند از آن استفاده کنند.

وی افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته سعی داریم جلد اول دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی را تا پایان سالجاری رونمایی کنیم و این قطعا علاوه بر اینکه برکات زیادی برای استان دارد موجب ایجاد انگیزه برای سایر استان های دیگر می شود.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: یکی از مسائل مهمی که رسانه ها باید در مورد دانشنامه انجام دهند تبیین جایگاه علمی دانشنامه است که باید با کمک مسئولین کمیته ها و کارگروه ها اتفاق بیفتد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار