رئیس‌کل دادگستری استان مرکزی:

ارزیابی از عملکرد مدیران اداری و قضایی بر مبنای سند تحول قضایی خواهد بود

موسوی با اشاره به اهمیت اجرایی نمودن سند تحول قضایی در استان گفت: ارزیابی ما از عملکرد مدیران اداری و قضایی بر مبنای سند تحول قضایی و بر مبنای کارکرد، صداقت و اقدام خواهد بود.
کد خبر: ۹۳۵۶۵۰۲
|
۱۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۳

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ حجت الاسلام و المسلمین موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی در ششمین جلسه شورای برنامه‌ ریزی دادگستری کل استان ضمن تبریک انتصاب حضرت حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای به سمت ریاست قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: هم افزایی و پویایی در تمام بخشهای مختلف صف و ستاد دستگاه قضایی به منظور تحقق بند های شش گانه مدنظر مقام معظم رهبری(ادام الله ظله) در ابلاغ انتصاب ایشان ضرورت دارد.  

وی افزود: حضرت آیت الله رئیسی در دوران کوتاه تصدی ریاست خود بر قوه قضاییه، اقدامات و خدمات ارزشمندی را در این قوه به یادگار گذاشتند‌ که بیانات مقام معظم رهبری در ملاقات حضوری هفته قوه قضاییه حکایت از رضایت معظم له از اقدامات ایشان در زمان تصدی ریاست قوه دارد.  

موسوی بیان کرد: شاخص ترین خصیصه و ویژگی های حضرت آیت الله رئیسی، اخلاص، خلاقیت، استفاده از ظرفیتهای بیرونی و درونی دستگاه قضا و مبارزه قاطع با فساد در جامعه جهت اعتلای قوه قضاییه بوده است.

وی اظهار کرد: انتصاب حضرت حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای توسط مقام عظمای ولایت و رهبری و مرجعیت که از مدیران پرورش یافته دستگاه قضایی است و از هوش سازمانی بسیار بالایی برخوردار است و ایشان بسیار نکته سنج، دقیق و حساس می باشند به سمت ریاست قوه قضاییه جای بسی خوشحالی و شکر گزاری دارد. بی شک مخاطب موارد شش گانه دستورات مقام معظم رهبری در ابلاغ انتصاب حضرت حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای، تمام مجموعه دستگاه قضایی است که می بایست در جهت نیل به اهداف مد نظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) گام بردارند.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به نیاز اقدام قاطع و برخورد قانونی سریع و محکم با جرایمی همچون تولید و توزیع مواد مخدر، مشروبات الکلی و حمل سلاح و مهمات در استان مرکزی و با علم به اینکه بخشی از این جرایم ترانزیتی و برون استانی است ضروری است تا دادستانی با همکاری ناجا، مسیر عبور و مرور ها و جاده ها را مورد توجه جدی قرار دهند و در خصوص مشروبات الکلی لازم است مبادی تولید مورد توجه دقیق قرار گیرد وبا قاطعیت با اینگونه جرایم برخورد شود.

وی ادامه داد: در زمینه جرائم حوزه فضای مجازی باید تمام پتانسیل و انرژی جوامع اطلاعاتی استان در جهت کشف جرم و شناسایی متهمین معطوف شود چرا که نباید اجازه داد، فضای مجازی قتلگاه آبروی مردم شود.

موسوی در باب اهمیت اجرایی نمودن سند تحول قضایی در استان اظهار داشت: ارزیابی ما از عملکرد مدیران اداری و قضایی بر مبنای سند تحول قضایی است یعنی یک ارزیابی واقعی بر مبنای کارکرد، صداقت و اقدام.

وی افزود: در اجرای برنامه سند تحول قضایی باید جدیت بیشتری اعمال شود و نقدهای موجود نباید مانع از اجرای برنامه ها و اقدامات مد نظر سند تحول قضایی شود لذا به همین منظور، تعامل و هم افزایی بیشتر بین مدیران قضایی و بدنه و صف استان باید بیشتر از گذشته ایجاد گردد.

وی ادامه داد: در بحث اتقان آرا سعی شود، قضات موفق مورد تقدیر قرار گیرند و در مورد افراد ناموفق می بایست دلایل این نقصان، آسیب شناسی گردد و اگر ایرادی هست که قابل رفع باشد باید برطرف شود.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی در پایان سخنان خود از معاونت مالی و پشتیبانی دادگستری خواست تا توجه بیشتری به وضعیت معیشتی همکاران داشته باشد و با در نظر گرفتن منابع معینی، کمک های لازم را به همکارانی که دارای ضعف بنیه مالی هستند انجام دهد و در کنترل شرایط خاص کرونایی محل کار همکاران، اقدامات لازم در جهت ضد عفونی کردن سطوح و اماکن با جدیت بیشتری انجام شود چراکه حفظ جان سرمایه های انسانی اولویت اصلی دستگاه قضایی است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار