مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله:

فاطمه زهرا(س) الگوی کاملی برای بانوان و دختران ایرانی/ آسیب‌شناسی در حوزه عفاف و حجاب یک ضرورت است

حجت الاسلام عبدی گفت: شهدای عفاف و حجاب مدافعین واقعی حیا و عفاف هستند که هرساله یاد و خاطر آنها را گرامی می‌داریم و فرصتی بسیار مناسبی است اهمیت این مسئله را برای جامعه به‌خوبی تبیین کنیم.
کد خبر: ۹۳۵۶۷۵۷
|
۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛حجت‌الاسلام ماشاالله عبدی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله در جمع خبرنگاران گفت: در آستانه بیست و یکم تیرماه و هفته عفاف و حجاب هستیم که گرامی می‌داریم یاد و خاطر شهدای عرصه حجاب و عفاف از سال ۱۳۱۴ در مسجد گوهرشاد که به‌عنوان اعتراض به کشف حجاب تجمع کردند و منجر به شهادت چندین هزار نفر شد.

عبدی اظهار کرد: شهدای عفاف و حجاب مدافعین واقعی حیا و عفاف هستند که هرساله یاد و خاطر آنها را گرامی می‌داریم و فرصتی بسیار مناسبی است اهمیت این مسئله را برای جامعه به‌خوبی تبیین کنیم.

وی با اشاره به اینکه حجاب و عفاف یک مسئله قرآنی و دینی است که هم سند قرآنی و روایی دارد و هم عقل و اجماع حکم می‌کند که انسان به حیا و عفاف مقید باشد افزود: جمهوری اسلامی برگرفته از قرآن و قانون اساسی است که دین و شرع در کشور محوریت دارد و یکی از ارکان مهم دین حجاب و عفاف است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله بیان کرد: برخی خیال می‌کنند داشتن عفاف و حجاب یک حق دلخواه است درحالی‌که این‌گونه نیست چراکه حجاب و عفاف یک وظیفه و تکلیف دینی است و انسان نمی‌تواند در وظیفه و تکلیف تصرف کند و باید به وظیفه خود به‌خوبی عمل کند.

عبدی با اشاره به اینکه در قرآن کریم در سوره‌های مبارکه قصص، نور و احزاب بارها به مسئله حجاب و عفاف تأکید شده است افزود:  لذا این مسئولیت شرعی و هم شامل همه مؤمنین می‌شود.

وی اضافه کرد: در رژیم فاسد پهلوی هم رضاخان پدر و هم محمدرضا پسر مسئله حجاب و عفاف را بسیار موردحمله و هجمه قراردادند که در سال ۱۳۰۶ استارت بی‌حجابی در کشور زده شد و در سال ۱۳۰۷ در جشن تحویل سال در حرم حضرت معصومه(س) همسر رضاخان کشف حجاب کرد که مورد اعتراض علما و تولیت حرم مطهر واقع شد و آن را از حرم بیرون کردند که فردای آن روز رضاخان با چکمه وارد حرم شد و این ننگ را در تاریخ برای خود رقم زد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله گفت: همچنین در سال ۱۳۱۳ رضاخان در یک سفر به ترکیه با آتاتورک دیداری کرد و آنجا پیمان کشف حجاب در ایران بسته شد که بعدازآن آتاتورک به ایران دعوت می‌شود که پیمان را اجرا کنند و در سال ۱۳۱۴ کشف حجاب به‌طور رسمی در ایران رقم می‌خورد و موجب آن روسری‌ها ، روبندها و چادرها از زن‌ها برداشته می‌شود و کسی حق نداشته باحجاب بیرون تردد کند.

عبدی اظهار کرد: سبک غربی و اروپایی برهنگی که برگرفته از سبک لاییک ترکیه نیز بود توسط رضاخان وارد ایران شد و بعدازآن به آن دامن زدند که این مسئله مورد اعتراض شدید علما در مسجد گوهرشاد شد که همه آنها سرکوب شدند.

وی با تأکید بر اینکه مسئله حجاب و عفاف امروز به‌عنوان یک مسئله اساسی و بنیادی در کشور مطرح است بیان کرد: دشمنان در طی این سال‌ها همواره با شبیخون‌های فرهنگی به دنبال ضربه زدن به مسئله حجاب و عفاف بوده‌اند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله گفت: دشمنان پیوسته با ترویج فرهنگ برهنگی و اختلاط دختر و پسر همواره به دنبال فتنه‌انگیزی و توطئه آفرینی است و لذا هوشیارانه عمل کردن در برابر توطئه‌های دشمنان یک ضرورت مهم است.

عبدی بیان کرد: نظریه‌پردازهای اروپایی و غربی امروز اذعان دارند که کافی است برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ولنگاری فرهنگی و برهنگی را در کشور ترویج کنید چراکه این مسئله موجب بی‌اعتقادی مردم به ارزش‌های اسلامی خواهد شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه تابه امروز با هوشیاری مردم و خنثی‌سازی توطئه‌ها، دشمنان به اهداف خود دست پیدا نکرده‌اند اما دستگاه‌های فرهنگی در قبال حجاب و عفاف وظیفه سنگینی بر عهده‌دارند و باید برای فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف در نسل جوان شبانه‌روز فعالیت کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله بابیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) یک الگوی کامل برای بانوان و دختران ایرانی است افزود: امروز دستگاه‌های فرهنگی باید سیره و رفتار بانوی بزرگ اسلام را به‌خوبی ترویج دهند.

عبدی گفت: آسیب‌شناسی و برخورد با هنجارشکنانه در حوزه عفاف و حجاب یک ضرورت است و برخورد با هنجارشکنان در ابتدا باید به شکل ظریف و نرم‌افزاری باشد چراکه مسئله حجاب از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی اضافه کرد: محیط خانواده، معیشت و آموزش از عوامل مهم و تأثیرگذار در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف است و لذا فعالیت در این حوزه باید همه‌جانبه باشد و اثرگذاری بر همه عوامل را پوشش دهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله بیان کرد: مراکز آموزشی اعم از دانشگاه‌ها، مدارس و آموزش عالی در تقویت فرهنگ حجاب و عفاف نقش به سزایی دارند و لذا باید به‌درستی به وظایف خود عمل کنند و تربیت باید در کنار آموزش رقم بخورد و منظور از تربیت، تربیت اسلامی است.

عبدی اظهار کرد: اصالت و فطرت پاک یکی از دلایل مهم سلامت در خانواده‌های ایرانی است اما در نسل جدید نیازمند فرهنگ‌سازی عفاف و حجاب هستیم.

وی ادامه داد: رسانه‌ها و خصوصاً صداوسیما در طول سال باید در خصوص تقویت فرهنگ حجاب و عفاف برنامه‌های تولیدی و محتوایی فاخر داشته باشد و لذا نقش بسیار مهمی در مسئله حجاب و عفاف دارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله بابیان اینکه برنامه‌های هفته حجاب و عفاف باید به شکل مبنایی و زیرساختی برگزار شوند افزود: نتیجه فعالیت‌ها باید غالب شدن فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه باشد و لذا همه باید تلاش کنیم در خانواده‌های ایرانی فرهنگ عفاف و حجاب طنین‌انداز شود.

عبدی گفت: دشمنان به دنبال ترویج ولنگاری و برهنگی در جامعه اسلامی هستند و در این مسیر از هیچ توطئه‌ای فروگذار نمی‌کنند و لذا باید هوشیارانه در مقابل توطئه‌های آنها عمل کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌های عفاف و حجاب توسط سپاه و بسیج با محوریت پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت در طول یک هفته برگزار می‌شود که عمده آنها محتوایی است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار