۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
14:18
کد خبر : 9357305
۱۳:۰۹

۱۴۰۰/۰۴/۲۲
شارلی انویه:

ملل پیشین زن را موجودی ضعیف و فاقد شأن و اعتبار می دانستند/پاکدامن زیستن که از اولویت های زندگی ایرانیان است

نماینده مسیحیان آشوری در مجلس شورای اسلامی گفت: باید به یاد داشته باشیم که ملل پیشین زن را موجودی ضعیف و فاقد شأن و اعتبار می دانستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، شارلی انویه نماینده مسیحیان آشوری در مجلس شورای اسلامی در نشست بین المللی عفاف و حجاب طی سخنانی اظهار داشت: باید به یاد داشته باشیم که ملل پیشین زن را موجودی ضعیف و فاقد شأن و اعتبار می دانستند و با رفتار هایی زن را مثل برده ای در شغل های سخت و مشقت بار به کار می گرفتند.

وی ادامه داد: کشور هایی که ادعای تمدن می کردند، این رفتار را با زنان و دختران خود داشتند و به زن به عنوان یک کالای تجاری نگاه می کردند اما، امروز این دیدگاه فرق کرده است.

نماینده مسیحیان در مجلس با بیان این که زن برخلاف سایر موجودات از عمق وجود آدم آفرید شده است، ادامه داد: زن از دنده ی مرد آفریده شد چرا که پهلو به عنوان مساوی در نظر گرفتن زن و مرد است.زن از نزدیک قلب مرد آفریده شده اند تا مورد محبت مرد قرار گیرند. زن از جمجمه آفریده نشد چرا که خدایی نکرده ادعای سروری نسبت به مرد نکند.

انویه مطرح کرد: از نحوه ی آفرینش زن مشهود است که خداوند زن را با تساوی آفرید که تا همیشه در کنار مرد زندگی خود باشد.

وی حجاب را دعوت زنان به یک پاکدامنی و پاکدامن زیستن که از اولویت های زندگی همه ی ما ایرانیان است، خواند و گفت: پاکدامنی به معنای انسجام موفقیت آمیز در مقابل تمایلات جنسی است و حجاب یک نوع کمال شخصیتی را برای زن رقم می زند، حجاب یک کمال یگانگی و مستقل برای زنان درخصوص تصمیم گیری های خاص زندگیشان است.

 

نماینده مسیحیان حجاب را یک نوع اصل خویشتنداری که احساسات روحی و روانی را تابع عقلانیت می کند، دانست و افزود: حجاب یک سری قوانین رشد تکاملی دارد و باعث اصلاح فرد و بهبود جامعه می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید