مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی:

تهیه بیش از ۱۷۲ مقاله برای دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی/شناسایی ۱۲ مدخل در شهرستان آشتیان

سرهنگ «کریمی» گفت: در بعد علمی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی، بیش از ۱۷۲ مقاله تهیه شده و اعتقاد داریم یکی از ماندگارترین و تاثیرگذارترین اقدامات در حوزه دفاع مقدس، پژوهش است.
کد خبر: ۹۳۵۸۵۸۱
|
۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۲

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی عصر امروز(یکشنبه) در ستاد تدوین دانشنامه دفاع مقدس شهرستان آشتیان با حضور امام جمعه، فرماندار ، فرمانده سپاه شهرستان، پیشکسوتان و جمعی از اعضای ستاد دانشنامه دفاع مقدس استان گفت: یکی از ضرورت های مهم امروز جامعه گفتمان سازی در حوزه دفاع مقدس است که اگر به درستی انجام شود قطعا در راستای به کارگیری فرهنگ دفاع مقدس برای رفع مشکلات جامعه کارساز و راهگشا خواهد بود.

وی افزود: فرهنگ دفاع مقدس نسخه شفا بخش در همه شرایط و مقاطع پیش روی ماست و امروز برای احیای این فرهنگ ارزشمند نیازمند جریان سازی و گفتمان سازی هستیم.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی اظهار کرد: یکی از مطالبات مهم مقام معظم رهبری در حوزه دفاع مقدس تبدیل تجربیات دفاع مقدس به نظریه های علمی و کاربردی است که بخشی از اهداف دانشنامه دفاع مقدس تحقق این مسئله مهم است و اساتید دانشگاهی با کمک پیشکسوتان با تهیه مقالات علمی این مهم را انجام خواهند داد.

وی ادامه داد: در بعد علمی دانشنامه دفاع مقدس استان مرکزی بیش از ۱۷۲ مقاله تهیه شده و اعتقاد داریم یکی از ماندگارترین و تاثیرگذارترین اقدامات در حوزه دفاع مقدس پژوهش است که در دانشنامه به آن پرداخته می شود.

کریمی بیان کرد: ما به عنوان یک کشوری که می خواهیم استقلال همه جانبه داشته باشیم و روی پای خود ایستادگی کنیم باید از پیام ها و تجربیات هشت سال دفاع مقدس علاوه بر اینکه به خوبی بهره برداری کنیم همچنین باید آن را به درستی به نسل آینده منتقل کنیم.

وی اضافه کرد: دانشنامه دفاع مقدس فرهنگ ایستادگی و مقاومت را به نسل های آینده منتقل خواهد کرد و لذا برای تکمیل و جامعیت این مجموعه علمی باید همه توان و ظرفیت ها را پای کار بیاوریم.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی دفاع مقدس ملت ایران را به عنوان یک تجربه ارزشمند و گران بها خواند و گفت: این فرهنگ ارزشمند دارای مولفه هایی است که می تواند کشور را از بحران های مختلف نجات دهد و لذا دانشنامه به فراگیری و در دسترس بودن این فرهنگ ارزشمند کمک خواهد کرد.

کریمی افزود: در کنار اقدامات پژوهشی و علمی که باید در حوزه دفاع مقدس انجام شود باید تولید محتوای فاخر نیز مد نظر باشد و لذا باید از همه ابتکارات و ظرفیت های رسانه ای و دیجیتالی نیز باید به کارگیری شود.

وی اظهار کرد: مهمترین گام های تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس مدخل گزینی، تشکیل پرونده علمی، تدوین مقاله و انتشار است که در این راستا کمیته های پنج گانه شهدا و اشخاص، جغرافیا،فرهنگی، اجتماعی و نظامی تشکیل شده است.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: در راستای شناسایی بیشتر و جامع تر نقش اقشار و شهرستان ها در دفاع مقدس جلسات تخصصی با کلیه شهرستان ها و اقشار مختلف جامعه در حال برگزاری است و امروز در این راستا در شهرستان آشتیان نشستی تخصصی با حضور امام جمعه محترم، فرماندار و فرماخده سپاه محترم و سایر مسئولین شهرستانی برگزار شد.

وی گفت: در شهرستان آشتیان بیش از ۱۲ مدخل شناسایی شده که انتظار داریم پس از فعال شدن کمیته های شهرستانی دانشنامه شناسایی مداخل نیز ادامه دار باشد.

کریمی تصریح کرد: در حوزه شناسایی و جمع آوری مداخل ۲۴ قشر تخصصی بسیج پای کار آمده اند و نمایندگان دستگاه ها و ادارات برای مشارکت و هم افزایی معرفی شده اند و این نشان دهنده اهمیت و عزم استان مرکزی برای تهیه یک مجموعه علمی و کامل در حوزه دفاع مقدس است.

وی خاطر نشان کرد: در سالجاری مهمترین برنامه ها در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تهیه دانشنامه استانی دفاع مقدس ، تشکیل ستاد گرامیداشت مناسبت های دفاع مقدس و مقاومت و تکمیل مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان است که همه باید با استفاده از ظرفیت ها و توانمندی ها در این سه مأموریت مهم نقش آفرینی کنیم.

اتهای پیام/ 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار