به گزارش خبرنگار بسیج، مراسم آبروی محله همزمان با سالروز شهادت شهید غلامرضا کیقبادی با حضور مادر بزرگوار شهید برگزار شد.
در این مراسم که همراه با غبارروبی و عطر افشانی مزار شهید در روستای گیور به همت پایگاه حضرت معصومه (س) حوزه بسیج خواهران فضیلت بخش بیارجمند شهرستان شاهرود انجام شد، مداحی و سخنرانی و قرائت دعا و زیارتنامه انجام پذیرفت.
پیاده روی بسیجیان پایگاه حضرت معصومه (س) روستای دزیان و قلعه احمد تا مزار شهید واقع در روستای گیور از دیگر برنامههای این مراسم بود.
لازم به ذکر است شهید غلامرضا کیقبادی متولد سال ۱۳۴۸ روستای گیور است و در حالی که سرباز لشکر ۶۴ ارومیه بود در دوم مرداد ماه سال ۱۳۶۷ در منطقه حاج عمران عراق شربت شهادت را نوشید و در زادگاهش آرام گرفت.
همچنین مراسم سالگرد مادر شهید مهدی کیقبادی، با حضور حلقه شهید مهدی کیقبادی پایگاه حضرت رقیه (س) با سخنرانی روحانی محل همزمان با روز عرفه برگزار شد.