نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص به اسلام نیست

زاهدان/ نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: امر به معروف و نهی از منکر ریشه در غیرت دینی و احساس مسئولیت اجتماعی دارد و انسان باید نسبت به مبانی دینی و اتفاقات و حوادث رخ داده در جامعه حساس باشد.
کد خبر: ۹۳۶۳۹۳۴
|
۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۷

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی در جلسه ویدئو کنفرانس شورای مرکزی ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان که با میزبانی معاونت اجتماعی سپاه سلمان در سالن جلسات مهمانسرای سپاه در زاهدان برگزار شد، ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن ماه محرم الحرام از تلاش‌های صورت گرفته در راستای احیای امر به معروف و نهی از منکر تقدیر کرد و اظهارداشت: غیرت دینی و مسئولیت اجتماعی چنین اقتضا می‌کند که انسان نسبت به مبانی دینی و اتفاقات و حوادث رخ داده در جامعه حساس باشد.


وی بیان کرد:  امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص به اسلام نیست بلکه ریشه در  همه ادیان و حتی برخی فرقه‌ها دارد.


نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: در قرآن کریم آیات متعددی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد از جمله انسان هایی که اهل کتاب هستند، ایمان واقعی به خدا و روز قیامت داشته و به این فریضتین عمل می‌کنند که از آن ها تحت عنوان صالحین یاد می‌شود.


آیت الله محامی تصریح کرد: در مقابل اینها افرادی وجود دارند که به آیات الهی کفر ورزیده و پیامبران و کسانی که به دنبال عدل و قسط هستند را به قتل می‌رسانند که اینها را به عذابی دردناک بشارت می‌دهد.


این استاد درس خارج حوزه علمیه اظهارداشت: دسته سوم انسان هایی هستند که دیگران را امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند اما خود را فراموش کرده و اهل عمل به این فرایض الهی نیستند.


وی گفت: در طول تاریخ پیامبران الهی پیش قراولان امر به معروف و نهی از منکر بودند از حضرت نوح(ع) و ابراهیم(ع) گرفته تا پیامبر خاتم(ص) که از مهمترین خصوصیات آنان اقامه به این فریضتین بوده و این نشان دهنده تاکید اسلام بر این دو فریضه واجب الهی است.


آیت الله محامی ادامه داد: مبارزه با فساد اقتصادی توسط حضرت شعیب(ع)، مقابله با فساد اخلاقی توسط حضرت لوط(ع)، مقابله با ظاهر گرایی توسط حضرت موسی(ع) و توصیه به جا آوردن نماز توسط حضرت لقمان به فرزندشان، از نمونه‌های بارز امر به معروف و نهی از منکر در طول تاریخ توسط پیامبران است.


وی فعالیت های امر به معروف و نهی از منکر را در سه لایه عنوان کرد و افزود: لایه اول فعالیت های ستاد و تلاش های صورت گرفته در جهت گسترش این فریضه الهی است.


امام جمعه زاهدان لایه دوم را بررسی نتیجه اقدامات و فعالیت های صورت گرفته بیان کرد و گفت: در لایه دوم باید بررسی هایی صورت گیرد تا میزان عمل مردم به امر به معروف و نهی از منکر سنجیده و مشخص شود.


نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: در صورت عمل به امر به معروف و نهی از منکر نتیجه چنین حاصل می شود که سایر فرایض الهی نیز اقامه خواهد شد زیرا عمل به این فرایض ابزاری برای برپایی سایر فریضه هاست و این سومین لایه کار است.


وی ارزیابی در هر سه لایه را خواستار شد و گفت: ابتدا باید عملکرد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر و میزان رواج این فریضه الهی در سطح جامعه و سپس وضعیت جامعه در سایر فرایض الهی بررسی شود.


آیت الله محامی افزایش تلاش ها برای گسترش امر به معروف و نهی از منکر در سایر عرصه های جامعه را خواستار شد و گفت: ایجاد التهاب، ناامیدی، دودستگی و بد اخلاقی در فضای جامعه نمونه های بارز منکر و رسیدگی به مطالبات و مشکلات مردم، ایجاد انس، الفت و محبت و همچنین ایجاد آرامش و امید در جامعه از مصادیق بارز معروف است که باید همواره در این جهت دغدغه مند باشیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار