۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
23:47
۱۰:۲۱

۱۴۰۰/۰۵/۲۴
جانشین فرمانده سپاه ناحیه امام هادی (ع):

نهضت حسینی احیاگر ارزش های اسلامی در جامعه است

جانشین فرمانده سپاه ناحیه امام هادی (ع) با بیان اینکه فرهنگ و نهضت حسینی احیاگر ارزش های اسلامی در جامعه است، گفت: گفتمان حسینی را به صورت عملی باید در جامعه رواج داد.

سرهنگ دوم پاسدار مرادی، جانشین فرمانده سپاه ناحیه امام هادی (ع) در گفت و گو با خبرگزاری بسیج از کرج ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم گفت: فرهنگ و نهضت حسینی احیاگر ارزش های اسلامی در جامعه است. امسال با وجود شرایط خاصی که بر کشور حاکم است، بیشتر هیئات مذهبی با رعایت پروتکل های بهداشتی مراسم عزای حسینی را برپا کردند.

نهضت حسینی احیاگر ارزش های اسلامی در جامعه است

وی با بیان اینکه اگر شور حسینی با شعور حسینی آمیخته شود، نتایج حاصله از آن برای رهایی از بحران های امروزی ثمربخش خواهد بود، اظهار کرد: در دنیای پر پیچ و خم امروز بشریت به این نتیجه رسیده که راه نجات و رهایی از این مشکلات و به آرامش رسیدن فقط تکیه کردن به کسی یا چیزی است که به شما آرامش دهد که آن چیزی جز توکل بر خدا و ائمه اطهار نیست.

مرادی افزود: برگزاری مراسم عزاداری حسینی در محل کار برای ما پاسداران ضروری است که خارج از ضوابط اداری باید به این مهم اهمیت دهیم و برای انجام آن تلاش کنیم تا بتوانیم معنویت و فرهنگ حسینی را در بین همکاران آن گونه که شایسته است، رواج دهیم. همچنین باید طبق شعار درون سازمانی و برون سازمانی اقدام به اجرای برنامه های مذهبی کنیم تا بتوانیم نتایج بهتری را شاهد باشیم.

جانشین فرمانده سپاه ناحیه امام هادی (ع) در پایان خاطرنشان کرد: گفتمان حسینی را به صورت عملی باید در جامعه رواج داد و این کار صورت نمی پذیرد مگر اینکه ما از خودمان شروع کنیم و برای جامعه و دیگران الگوهای خوبی باشیم.

انتهای پیام/ص


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید